Mr. Goo

Da jeg var i London, mødte jeg en aften en mystisk ung mand, David Goo. Han var konferencier til en Open Mic. i Kings Cross. Han var høj, langhåret og havde en gammeldaws høj hat på. Sjov type.
Han kommer her og bor hos mig den 5-8 Juni. Jeg glæder mig. Åh hvor jeg elsker at møde nye sjove mennesker på mærkelige måder!!!!

4 comments
  1. På en week-end tur til fritidshuset på Ærø mødte vi et tysk ægtepar – vi snakkede godt med dem, inviterede dem i gårdhaven til rødvin, og det endte med at vi hyggede os med dem hele week-enden. Vi er nu de bedste venner.. nogle gange skal man bare være åben og tage imod, sådan bliver der fred i verden..

  2. Hej Charlotte. Velkommen til min blog! Ja man skal bare være åben, det har du helt ret i.
    Jeg gik i øvrigt på højskole på Ærø. En fantastisk ø !!

  3. Jeg elsker Ærø – der er en fred og ro – man finder sig selv og trækker vejret heeeelt ned i maven.. jeg er der i hverfald 1 gang om måneden for lige at koble af – og helligdage, ferier.. jamen lige så snart jeg kan komme til det.. måske jeg bare skulle se at få bestilt færge til en snarlig tur igen igen

  4. Jeg havde 2 østtyske piger boede i 4 dage i sommers. Det var gennem musikskolen, altså privat indkvartering. Jeg tænkte hvad skulle vi da snakke om, men de var fantastiske. Så åbne og nysgerrige, Det var 4 dage med glæde. Ja hvis man er åben kommer der oplevelser. Langt de fleste tilfælde er de positive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Mød Helge

Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på…
Læs mere

Savn

Åh, jeg hentede en pakke på posthuset i dag. Den var fra Rosa. Et dejligt brev, en cd…
Læs mere