1 In efterlysning/ venner

Glædelig overraskelse

Jeg sov længe i dag, lidt for længe. Da jeg stod op var klokken langt over 11, og jeg var helt ør i hovedet. En halv times tid efter jeg havde stået op, tikkede en sms ind. “Hej Therese, jeg er ved Husum Torv, og er om en halv time på vej ind mod byen. Skal vi ses til en kop kaffe?” Det var fra Sidsel. Hun bor i Odense, og jeg ser hende næsten aldrig. Vi gik på MGK sammen, og hun valgte at søge ind på kons. i Odense istedet for København. Hun kom ind dér og jeg “mistede” en dejlig veninde. Fyn er HELDIG siger jeg bare. Jeg skyndte mig i bad, og vi mødtes på en café og sad i solen et par timer. Skønt skønt.

Om lidt har jeg et par elever, og bagefter skal jeg mødes med to andre veninde og spise noget lækker mad. Jeg skal ha’ en flaske rødvin med, så det er liiige til at klare. Hjemmelavet mad og dejligt selskab.

Forresten, er der nogle der har et forslag til en lækker ansigtscreme med solfaktor?? Jeg skal til at købe én, for der skal ikke meget sol til før min næse bliver rød og huden fregnet. Fregner har jeg ikke noget i mod, men det dér rødmossede dér er jeg ikke så vild med. Solfaktor skal der til.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Judith
  torsdag 29. marts 2007 at 17:02

  Ka du ha en rigtig dejliog aften i godt selskab:-)
  Når du har fundet en god creme, så gi lige besked.
  Krams!-)

 • Leave a Reply