Kære Krop!

Undskyld at jeg fik drukket alt alt alt for meget rødvin i går! Jeg gør det (måske) aldrig igen!!! Jeg håber at du vil få det bedre, efter en stavl økologisk nams nams bacon, et æg og en smoothie der indeholder alt det gode.
smoothie.jpg

Her er opskriften på “reparations” smoothien:
En banan
To deciliter blåbær
Saft af en citron
En teske kanel
En deciliter aronia saft (uden sukker)
Tre spiseskefulde Livets Olie (koldpresset 3,6,9)
Ca. en deciliter soyamælk eller rismælk

Sig til kære krop, hvis du har brug for andet. Jeg har dårlig samvittighed!

10 comments
 1. Du må bestemt være blevet tilgivet – til gengæld er min krop blevet jaloux på din, for jeg har ikke købt smoothieaflad for den rødvin, jeg hældte i den i går 🙁

 2. Jeg er gået helt væk fra de der smooties, hvorfor ved jeg faktisk ikke, for det er da bare så sundt og lækker, tak fordi du mindede mig om, at også jeg burde passe lidt på min krop. Lækker opskrift ; )

 3. Åh, Therese. Håber du og din krop har det bedre idag. Det lød ellers lækkert med den der smooties. Dem laver vi rigtigt mange af herhjemme. Altså af de alkoholfri af slagsen for de med promille findes også. Ha-ha… 😉

 4. Nam, nam Therese.
  Hvor køber du din aroniasaft uden sukker henne?
  Jeg har været i alverdens butikker, men synes kun jeg kan finde saften med sukker.

 5. Jonna – jo, tror den blev glad 🙂

  Valdemarsro – jeg kunne mærke det gjorde godt!

  T.bop – du skulle ta at prøve 😉

  Madame – vi er nogle værre nogen!

  Lotte – du kan nå det endnu!!

  Rikke – velbekomme! Ja, den er rigtig dejlig!

  Jeanette Mariae – Hi hi, ja dem med alkohol er nu også ok 😉 hi hi hi.

  Signe – jeg køber den på Helsebasen.dk 🙂

 6. Puh, hvor er det heldigt, at vores kroppe også er indrettet til at overleve for meget rødvin (en gang imellem). Sådan en flot smoothie er da også en god reparation. Selvom jeg ikke helt forstår ideen med mælk/is, og hvad jeg ellers hører, folk putter i. Jeg kan bedst lide dem bare med frugt og juice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Fodboldglæde

Ja…en overskrift jeg aldrig troede jeg ville have på bloggen. Ude på frederikssundsvejen kører en masse højt dyttende…
Læs mere

Panik !?

Nanoblogging on da’body! 3 dage på massiv druk…. Nu skal der vist detox’es eller noget. Plejer min hjertebanken…
Læs mere

Lux i Lux

Jeg er skam kommet hjem fra Luxembourg, men efter at komme hjem søndag aften og så direkte ind…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Festivitas

Det er ikke meget I hører fra mig. Jeg ved det godt. Årsagen er at jeg skal flytte.…
Læs mere