Kvalitetskontrol please

Altså. Sad lige og så klip fra Mtv Music Award, som lige er blevet holdt. Igen sad jeg og irriterede mig voldsomt over den ligegyldighed der åbenbart er for kvalitet. Sangerne spytter plader ud, som er poleret så meget at man knapt nok kan finde personligheden i sangerens stemme. Når de så skal optræde live, går det helt galt. Den smule talent de muligvis har, er ikke holdt ved lige, for de er vandt til at uanset hvor dårligt de synger i studiet, bliver det alligevel autotunet til perfektion. Så har man en pinlig optræden, med falske toner og intet overskud.

Af og til er man dog heldig, at opleve sangere som er fantastiske live. Som måske enda giver én en større musikalsk oplevelse, end på pladen. Beyoncé er en af dem, og hold da op hvor jeg nød hendes powerballade.


Katy Perry, uden overskud. Masser af show, men efter min mening bare ikke godt nok musikalsk. På pladen lyder sangen sgu ellers godt (hvis man er til pop med pop på).


Beyoncé live…hun fyrer den fa’me af. Og gør det fantastisk – selvom hun er smurt ind i underligt kostume! Vil ligeså gerne høre live udgaven som album udgaven.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere