Kvalitetskontrol please - CopenhagenDaily
2 In brok/ musik

Kvalitetskontrol please

Altså. Sad lige og så klip fra Mtv Music Award, som lige er blevet holdt. Igen sad jeg og irriterede mig voldsomt over den ligegyldighed der åbenbart er for kvalitet. Sangerne spytter plader ud, som er poleret så meget at man knapt nok kan finde personligheden i sangerens stemme. Når de så skal optræde live, går det helt galt. Den smule talent de muligvis har, er ikke holdt ved lige, for de er vandt til at uanset hvor dårligt de synger i studiet, bliver det alligevel autotunet til perfektion. Så har man en pinlig optræden, med falske toner og intet overskud.

Af og til er man dog heldig, at opleve sangere som er fantastiske live. Som måske enda giver én en større musikalsk oplevelse, end på pladen. Beyoncé er en af dem, og hold da op hvor jeg nød hendes powerballade.


Katy Perry, uden overskud. Masser af show, men efter min mening bare ikke godt nok musikalsk. På pladen lyder sangen sgu ellers godt (hvis man er til pop med pop på).


Beyoncé live…hun fyrer den fa’me af. Og gør det fantastisk – selvom hun er smurt ind i underligt kostume! Vil ligeså gerne høre live udgaven som album udgaven.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rikke
  fredag 7. november 2008 at 12:51

  Ja, du kan uden tvivl gøre det meget bedre. Hvem skal man tale med hos MTV for at få dem til at indse det???

 • Reply
  Therese
  fredag 7. november 2008 at 13:38

  Hi hi hi, tror nu ikke jeg kan gøre det bedre end hende Beyonce 😀 Fnis

  Skriver lige til dig ang julehygge!

 • Leave a Reply