(alt for) Sene tanker

En sjælden gang, kan man være så heldig at møde en person som man på godt gammeldaws ville kalde en sjæleven.

En person man er på bølgelængde med, kan tale om alt med, kan være stille sammen med. Nyde tilværelsen med. Græde sammen med. Være pinlig, skør, sårbar og vred sammen med.
Er man rigtig heldig, er det en person man kan komme til at tilbringe resten af sit liv sammen med. Er man knap så heldig, er det en person man må nyde så længe man har, indtil man er nødt til at give slip.

Livet er for kort til dumme regler. Det ene skal ikke udelukke det andet. Jeg har brug for at leve i nuet, kaste mig ud i hvad mit hjerte ønsker. Jeg har brug for at lytte til mig, og ikke gå på kompromis, fordi det måske en dag fører til det jeg inderst inde ønsker.

Hvor er jeg træt af “Havde jeg bare mødt dig om et år eller to, problematikken”…..

18 comments
  1. Ja eller for X-antal år siden – been there done that! Som ret så erfaren udi de her ting, vil jeg sige: Drop det, hvis de ikke vil, det du vil. Andet fører KUN til hjertesorg. Believe you me, I know!!!!

  2. Valdemarsro – Tak, hvor er du sød ! 🙂

    Deborah – jo jo, nu må vi se. Men tak.

    Rikke – ha ha, du rammer da også hovedet på sømmet ! 🙂 Men ja, du har helt ret.

  3. “Havde jeg bare mødt dig om et par år”… det er altså noget bæ at sige, medmindre man skal en tur til månen, eller er er i gang med en langstrakt penisforstørrelses-operation… i så fald er det ok… ellers synes jeg du skal fortælle vedkommende, at det er NU eller aldrig!

  4. Man kan da for pokker heller ikke sidde og se på, at livet glider forbi, bare fordi det ikke lige “passer ind”…

  5. Jo jo Lotte, du har helt ret. Men jeg ved hvad jeg har lyst til nu, for at jeg kan leve videre i nuet. Det er ikke noget der kræver den store omsætning, men det er måske nok til at det ikke blir som jeg vil ha det.
    Tra la la la laaaj 🙂

  6. Ja, det kan man da ikke bruge til noget som helst. Og mon ikke det også tit bunder i, at man måske ikke heelt er soul mates alligevel – for så ville det vel være ligegyldigt, at man først mødte hinanden nu?

  7. Gør som du allerede er i gang med, lev i nuet og lad være med at spekulere en hel masse over, om noget måske/måske ikke bliver til noget, der varer resten af livet. Hvem ved om du overhovedet ville have haft lyst til det, hvis I først havde mødt hinanden om et par år. Det er og bliver noget hypotetisk.

  8. Også related: “gid jeg havde mødt dig for 2, 5, 10 år siden”.
    Det er lige så meget en nitte, skulle jeg hilse og sige 😉

  9. Det så tåbelig en ting at fyre af, og viser bare hvor vildt selvcentreret personen egentlig er. . mig mig mig og mine følelser 🙂 og ai, det er\var også på et forkert tidspunkt i mit liv jeg mødte mig. . Bwahaha . . . Ses søtte . Og Q4, my ass! 😀

  10. Selvfølgelig skal du fortsætte dit liv lige nu og her og blive i nuet og alt det der… men hvis man vil tosomheden, så skal der altid indgås en eller anden form for kompromis, – og det er skidt hvis kun den ene gir (sig)…

    Når det er sagt, så er en bemærkning som den nævnte fuld på linje med bemærkninger som hvorfor mødte vi ikke hinanden for X-år siden… man kan ikke bruge det til en skid!

  11. Camille – jooo 😉

    Pedrsn – ved sgu ikk liiige hva der er så besværligt…. Q4, it’s now or never for pokker….heldigvis anden mand, ham Q4. Jeeeez!

    Kagekonen – nemlig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om