Har du penge så ka’ du få…

….men har du ingen så må du gå…..og det gjorde jeg, efter at ha’ sukket over de smukkeste lysestager jeg nogensinde har set. Jeg så dem allerede den første dag jeg var i Skagen, og i dag fandt jeg så butikken samt kunstneren der laver dem.


Men prisen…..av av av (800 for den med 5 glaskugler).
De er her nok stadig næste gang jeg kommer herop….

15 comments
  1. Skagen har aldrig været ét af mine favoritsteder – der er altså alt for mange køwenhavnere, som er “på” Skagen 😉
    Nej, plat pjat, Therese … men jeg har faktisk aldrig været særlig vild med Skagen, der er virkelig for mange andre af min egen slags (turister) – og så synes jeg let at et sted kan blive opskruet på både den ene og den anden måde, bl.a. prismæssigt …
    De er der jo af gode grunde, turisterne – så tak, for at vise Skagen som det også ér: frisk fisk, smukke, smukke strande, idyllisk byggeri, fantastisk lys (- og solnedgange!)
    I ser ud til at forstå at nyde det hele 🙂

  2. Det kan du have ret i et-cetera. Jeg er vist også kommet til at sige “på Skagen” 😉
    Men jeg tror vi har valgt en fed uge, der er ikke så mange turister, og mange af dem vi møder, er 50+

    Næste uge er vist den berygtede “Hellerup uge”, så der er jeg glad for jeg ikke er her. Så er der nok mere larm fra “Sømærket” og “Hyttefadet”.

    Vi NYDER hvert minut, og jeg skal helt sikkert tilbage igen.

  3. Niels Olsen har altid været dyr…. Og til din orientering, det bliver ikke billigere om vinteren. Ej heller tilbud, ej heller familierabat…SUK SUK. Jeg mangler nemlig rødvinsglas.. Har kun 2 tilbage.
    Sidsel

  4. Hej. Jeg har lige set de flotteste lysestager hos en, som kunne fortælle, at hun hat købt dem i Skagen. Og så faldt jeg lige over dine billeder. Dem jeg så, var magen til men glaskuglerne var i forskellige farver. Dem kan jeg næsten ikke undvære.

    Nu kan jeg jo se, at det er et par år siden, at du har taget billederne, men kan du stadig huske, hvad butikken hedder? Du har måske købt lysestagerne nu

    1. Hej Hanne

      Jeg har været der to gange siden, og de har stadig stagerne. Det er “bare” en glasbutik på gågaden, hvor de har dem i både flerfarvede og de ensfarvede. SÅ smukke. Endnu har jeg ikke haft råd til at købe dem, men en dag… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om