Mandagsshopping

I går tog vi cyklerne og smuttede ind til byen. Vi havde to faste erinder – slagter Munch og fisk til frokost. Cyklerne blev parkeret i starten af gågaden, og vi tuslede ned forbi alle de fine butikker. Jeg fandt en fin gave til min mor, en kjole til mig selv (som minder mig om den fra Pretty Woman) og lidt mundgodt til en ganske særlig dame som jeg skal se på lørdag. Vi fandt en butik som havde alle mulige slags chokolade, te og mad accessories. I gården havde de smukke bænke og havetilbehør. Sikke en butik.

Der kom røg op af skorstenen hos Slagter Munch. Enten blev der røget flere lækkerier, eller også skaffede han besværlige kunder af vejen 😉

Vi fandt slagteren, og hold da op hvor var der mange lækkerier. Pølser, skinker, salater, deller og andet godt. Det var svært ikke at købe butikken, men det ville nok have givet en anden slags deller.
Derefter nød vi en kold cola og at solen skinnede så fantastisk, ved den sødeste iscafé, og så gik vi ellers ned til havnen.  Der blev købt alle mulige slags røgede lækkerier, og selvfølgelig nogle rejer. Hjemad det gik.
Sikke en skøn mandagsshoppedag!

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om