Fortryllende lørdag


Mit pitstop i Aalborg, varede i omegnen af 11 timer. Der skulle drikkes mere end en enkelt kop kaffe, og spises mere end et enkelt hovedmåltid – og du hørte ikke mig klage !!!
Jeg fik mødt Ella og snakken flød som havde vi mødt hinanden hundrede gange før.
Liselotte og hendes familie, er de skønneste mennesker man kunne tænke sig – og selv den lille Oskar indtog mit hjerte. Muligvis er der hundehår på alt mit tøj, fra øverst til nederst – og lidt hundesavl i øret, men det er helt ok. Jeg har vist fået mig en ven for livet dér.
Kenneth kokkererede, og tryllede min livret muslinger frem, mens Liselotte og jeg kaglede som to høns. Sikke en dejlig lørdag.

Jeg hoppede i nattoget ved midnatstid, sammen med glade festivalgæster. Da jeg kunne se frem til fem stående timer, opgraderede jeg til første klasse. De 80 kroner, var godt givet ud.

Jeg kunne lægge mig i sengen ved siden af Kjærsten, klokken 6 i morges. Efter 8 nætter fra hinanden, var det rart igen at ligge under dobbeltdynen, med Katten i fodenden.

5 comments
  1. Catarina – det kunne ikke ha’ været meget bedre 🙂 Kagen var vildt lækker. Mums

    Liselotte – yeps, lang tur hjem, men det hele værd 🙂

  2. Uha, som det blev en lang tur hjem, du fik. Det var sikkert godt at lægge sig under dobbeltdynen og lande sikkert i favnen på ham, du er vild med 🙂

    Tusinde tak for en dejlig dag. Du er godt og begavet selskab, Therese 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om