Læsehest

Bogudfordringen for januar, må siges at trække tænder ud. Jeg har det meste af måneden undgået krimien, som har ligget på natbord, i tasken, spisebordet og hvor jeg ellers har befundet mig. I går gik det op for mig hvor bagud jeg var, og nu sidder jeg på højtryk, anden aften i træk og læser.

Jeg mangler 100 sider. Måske når jeg det. Ellers skylder jeg Kjærsten et Anders And blad, og bogklubben – min stolthed 😉

Tilbage til bogen.

UPDATE : Færdig, 8 minutter i midnat. Hep!

6 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Læsevejr

Efter 6,5 km frisk gåtur i det gode vejr (har optur, over at måle ruten op på nettet),…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Misterioso

Nå, men januars udfordring, var jo at læse en krimi fra før år 2000. Jeg gøs ved tanken,…
Læs mere