Mousse, romantik og balloner

0 delinger
0
0
0

Kjærsten kom hjem med en stor buket blomster, og en ballon! Jeg gad godt at se ham gå hjemad, i stiv kuling med en blafrende ballon. Hi hi.

Menuen, var en succes. Til forret havde jeg lavet blinis med creme fraiche, stenbiderrogn, lakserog, skalotteløg og dild. Mums. Kjærsten tog sig et par (gode) vodkashots til, og jeg nød en ginger ale.

Hovedretten var en smækker lækker culotte, med kartoffeldutter, stegte grøntsager (rød peber, forårsløg, squash og hvidløg) og sauce. Vi fik spist masser, men der er stadig over en halv steg tilbage – så der venter mig endnu en god middag i aften.

Desserten, var en chokolademousse. Jeg brugte denne opskrift, og smækkede lidt appelsinskal i, som bestemt ikke gjorde den dårlig. Serveret med flødeskum og hindbær. Det er længe siden jeg har lavet chokolademousse, men denne opskrift var nem og lækker. Husk at brug en god vaniljestang og en god kraftig chokolade, så er resultatet altså bedst.

Efter middagen, var vi mætte og tilfredse. Kjærsten tæskede mig i “Bezzerwizzer”, men bagefter tæskede jeg ham i “Sænke Slagskibe” 🙂
Næste år, gider jeg da også godt fejre det dér Valentine, hvis aftenen blir’ ligeså hyggelig.

0 delinger
8 comments
  1. Det var en dejlig aften 🙂

   Ja, man burde gøre lidt ekstra ud af maden, noget oftere. Måske ikke dessert hver dag, men sådan en lille forret, er da nemt og lækkert.

 1. Det lyder som en dejlig menu. Jeg dykkede gerne ned i desserten lige nu og her 🙂
  De bedste hilsner fra mig, der har 1. dag i barsel-land. (ja – sørme – om jeg ikke lige pludselig er så lang henne, at det blev tid til barsel :-))

  1. Wow, så er du på barsel ! Vildt mand. Føles det rart?
   Jeg raidede Purebaby i dag, så nu har Spunken dyne, sengetøj, badelagen, bodyer, hue, bidedims, sut og meget andet godt. Hurra 🙂

   1. Fedt, at du har styr på en masse babyting – tøj skal du nok få i stakkevis af venner og familie 🙂

    Barsel er skønt – dog startet med lidt skævt da min dreng blev syg med opkast natten til i går. Vi var ret matte i knæene i går pga. søvnmangel. Han er heldigvis helt frisk igen i dag…….

    1. Det er så dejligt, Signe. Nu kan jeg slappe af. Mangler kun sådan noget som babyalarm osv, og det kan sagtens vente :o)

     Æv æv, stakkels knægt. Godt han har det bedre nu, og du kan begynde at nyde din barsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om