Weddingplanner – blir’ jeg aldrig

I dag skal Kjærsten Forlååveden og jeg ud at kigge på nogle lokaler, til at holde bryllupsfest i. Jeg havde jo lidt tænkt “der er læænge til, man behøver ikke tænke over noget endnu”, men sådan er det ikke. Skal man holde bryllup i Kbh (og har man ikke hus og egnet have til festen), er der rift om lokalerne.
Nu er jeg spændt, og håber at vi ikke behøver kigge på en milliard steder, før vi finder det sted vi gerne vil være. Når der er styr på lokaler, kan jeg lægge bryllup på hylden, og tage det ned igen en gang til efteråret. Hurra.

Jeg kan jo nok ikke lade det helt være, for kjoler er skægge at kigge på. Har også oprettet en opsparingskonto, så jeg af og til kan smække en halvtredser fra barselsbudgettet over, af og til. Nu sparer jeg jo alle de dyre “cafe latte’r”, hi hi.
Ja, lur mig om der ikke kommer et indlæg eller to, i denne kategori, i den nærmeste fremtid.

6 comments
  1. Hi hi, godt at høre – der kommer nok et indlæg eller to, om emnet 😉

    Det blir’ næppe dér vi kiggede i dag, men nu har vi da set et sted – som så kan udelukkes 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om