Ro og mørke, i det lille hjem

Her er mørkt som natten. Kjærsten er handyman, og er ved at sætte loftslamper op. Jeg fik købt to lamper til loftet, og en standerlampe. Udover det, røg der lidt sengetøj, viskestykker, badeværelsesdims og tupperware, i kurven.

Om lidt blir’ her lys, og så ka’ jeg enten gå ind i stuen og tænde for “dummeren”, eller blive siddende her. Det er faktisk meget hyggeligt, at få læst op på alle de blogs jeg er bagud.

Jeg har forresten taget springet, og oprettet en “CopenhagenDaily Page”, inde på Facebook. Jeg var blevet lidt træt af at alle mine blogindlæg, kom ind på den private profil, så nu prøver jeg det. Du er velkommen til at “Like” min “Page” (‘kæft man er ung i sit ordforråd) hvis du har lyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere