Den smukkeste i haven


Da mor var herinde i påsken, var vi ude at gå tur i Frederiksberg Haveselskabs have, inde ved siden af Frederiksberg Have.
Det er lidt ligesom at besøge Botanisk Have, hvor der står små skilte ved de forskellige planter. Denne Magnolia, er nok den smukkeste, jeg har set. Nu ka’ jeg ikke huske hvad det var for en type, men jeg ved hvor træet står – hvis jeg en dag får en have, og vil ha’ en magen til, og det er jeg ret sikker på jeg gerne vil 🙂

2 comments
  1. Den have er en stor yndling hos mig. Jeg har fast gang i en lejlighed der kigger ud over haven og min “onkel” har arbejdet paa Landbohoejskolen i snart 40 aar, saa jeg har faaet kommentarer til hvert et graesstraa paa matriklen. SUK, hvor er der skoent. Skulle jeg bo i KBH, saa tror jeg det ville blive Frederiksberg jeg ville slaa teltpaelene ned i. 🙂

    1. Ah ja, Tina. Landbohøjskolens have, er også ganske eventyrlig. Denne er ved siden af Frb. Have, men jeg tror de har noget forbindelse, men er ikke sikker.

      Frederiksberg er skøn, og jeg bor selv lige på grænsen mellem Vesterbro og Frb (den anden side af min vej, er Frb 😉 ). Jeg ville elske at du kom her til! Hi hi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere

Smyk dig

Jeg leder efter noget fornuftig smykkeopbevaring. Det kunne for eksempel være et stort skrin, fuld af skuffer og…
Læs mere

Store løg…

Kaffen er indtaget. Jeg kunne ikke lade være med at tænde kalenderlyset. Der er heldigvis meget at brænde…
Læs mere