Den smukkeste i haven - CopenhagenDaily
2 In pænt

Den smukkeste i haven


Da mor var herinde i påsken, var vi ude at gå tur i Frederiksberg Haveselskabs have, inde ved siden af Frederiksberg Have.
Det er lidt ligesom at besøge Botanisk Have, hvor der står små skilte ved de forskellige planter. Denne Magnolia, er nok den smukkeste, jeg har set. Nu ka’ jeg ikke huske hvad det var for en type, men jeg ved hvor træet står – hvis jeg en dag får en have, og vil ha’ en magen til, og det er jeg ret sikker på jeg gerne vil 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tina - omme i London
  mandag 2. maj 2011 at 15:36

  Den have er en stor yndling hos mig. Jeg har fast gang i en lejlighed der kigger ud over haven og min “onkel” har arbejdet paa Landbohoejskolen i snart 40 aar, saa jeg har faaet kommentarer til hvert et graesstraa paa matriklen. SUK, hvor er der skoent. Skulle jeg bo i KBH, saa tror jeg det ville blive Frederiksberg jeg ville slaa teltpaelene ned i. 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 2. maj 2011 at 18:15

   Ah ja, Tina. Landbohøjskolens have, er også ganske eventyrlig. Denne er ved siden af Frb. Have, men jeg tror de har noget forbindelse, men er ikke sikker.

   Frederiksberg er skøn, og jeg bor selv lige på grænsen mellem Vesterbro og Frb (den anden side af min vej, er Frb 😉 ). Jeg ville elske at du kom her til! Hi hi.

  Leave a Reply