En af dem?

Jeg sidder og bruger Pinterest, til at lave mig en ønskeliste for min fødselsdag. Der er laaang tid til – sidst i august – men jeg blir’ 30, og må vel hellere ønske mig lidt mere end godt vejr, kage og dullegrej…

Så er det så at jeg tog mig selv i at tænke “Man kan vel også ønske sig en sådan en dims til Spunken, eller sådan en dims til Spunken”… og så panikkede jeg… Blir’ jeg mon sådan en der glemmer mig selv. Holder jeg op med at forkæle mig selv, og skifter jeg januarudsalget med voksentøj, ud med outlet af babytøj og flyverdragter til langt over tusinde kroner….
Yder mere panikkede jeg, og tænkte “Skifter jeg mon så også profilbilledet på fjæsen, ud med mere eller mindre charmerende billeder af Spunken?”….”.Laver jeg en Spunk-facebook-profil?”

Hormonella her, må hellere slappe af, få lavet sin ønskeliste færdig, og så ellers grovsortere, for selvfølgelig skal jeg ikke ha en Wheely Bug i f’ing 30 års fødselsdagsgave !!

I aften skal jeg dulle, lægge ny neglelak og forkæle mig selv. Sgu 😉

5 comments
 1. Du bli’r en af dem! 🙂

  Jeg er det selv og pt. er mit FB profilbilled et billede, hvor Johannes kysser min gravide mave. Nogle gange kræver jeg dog min identitet tilbage og kaster et billede på af mig selv – fra dengang jeg var ung, smækker og lækker 🙂

  Men mht. fødselsdage, så er jeg så “egoistisk”, at jeg kun ønsker mig ting til mig selv – eller hjemmet. Kunne aldrig finde på at ønske mig børnegaver. Jeg ELSKER at blive fejret og ville ønske, at jeg havde fødselsdag to gange om året. Og de børn får alligevel gaver i tide og utide. Fx. kom Jesper hjem med to Cars biler til Johannes forleden dag, bare for at se hans glæde. Og jeg var lige ved at købe den største vandgun i går. Gaveregnen vil ingen ende tage til de børn… Så skriv kun mig-mig-mig gaver på ønskelisten.

 2. Jeg vil sige jeg faktisk synes jeg har formået at holde rimeligt godt fast i at være mig selv selvom jeg snart har været mor i 3 år (og snart udvider og kan kalde mig mor til 2).
  Jo, jeg kan da godt lide at shoppe børne/babytøj.. men hvis du fx. ser på min blog, så er jeg også ret god til at shoppe til mig selv 😉 Og jeg har endnu aldrig ønsket mig noget i fødselsdags/julegave som var børnerelateret!

  Okay, barnet har været med på nogle af mine FB profilbilleder, men pt. er det da et billede af mig selv (som højgravid) sammen med min mand 😀

  Så hvis du vil, tror jeg sagtens på at du kan undgå at blive “en af dem” 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere