17 In blogging/ gravid

Af og til…

– er det godt at indeholde en portion selvironi.

De andre står for skud, og der blir’ skrevet uden filter. Man kan være enig, man kan være uenig, man kan være skide ligeglad og lade være med at læse med, men man er godt tjent med selvironi, hvis man vælger at læse alle posts.

Som babyblogger, mad-laver-og-ta-billede-af-retten-blogger, pille-i-egen-navle-på-dagpenge-blogger, barselsblogger, kald-det-hva’-du-vil-blogger, hverdagsblogger, kaffeblogger, gider-man-se-flere-billeder-af-blomster-blogger, kommer jeg muligvis også til at føle mig truffet, men det er også ok (siger jeg pænt overskudsagtigt, uden at tænke nærmere over at hvis jeg blev blogget om i dag, nok ville tude i to stive timer og æde tre jordbærtærter og skyde skylden på graviditetshormonerne… hvem ved).

 

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Lone
  tirsdag 28. juni 2011 at 11:57

  😉

 • Reply
  Lone
  tirsdag 28. juni 2011 at 11:59

  Måske du kommer i søgelyset ved at skrive dette indlæg, jeg synes du har en fantastisk blog, som jeg hygger mig med at læse.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 28. juni 2011 at 17:14

   Tak, Lone 🙂
   Jo, ved nu ikke om jeg er sådan en der kommer til at stå for skud, men hvis jeg gør, vil jeg da forsøge at ta’ humoristisk på det.

 • Reply
  Bitterfissen Bethany
  tirsdag 28. juni 2011 at 13:07

  Hvem sagde jordbærkage?

  • Reply
   Therese
   tirsdag 28. juni 2011 at 17:14

   Fantastisk opfindelse, og ret stor fejl at jeg ikke fik nosset mig sammen til at gå ned at købe en i dag… 😉

 • Reply
  Mette
  tirsdag 28. juni 2011 at 13:39

  Enig.
  Sig endelig til hvis du vil have selskab til den dersens jordbærtærte…

 • Reply
  Anita
  tirsdag 28. juni 2011 at 19:05

  Jeg er også klar, hvis det skulle være. Jeg iklæder mig selvironien og morer mig godt derovre og så er jeg i øvrigt vild med ordet Bitterfisse. Det er ligeså godt som Vatpik, men knapt så godt som Jordbærkage 😉

  • Reply
   Therese
   tirsdag 28. juni 2011 at 21:58

   Bitterfisse, ligger godt i munden … som man sige…. eller nowt 😉

   Mmm, i morgen skal jeg altså ha’ en jordbærkage!

 • Reply
  Alice M
  tirsdag 28. juni 2011 at 19:15

  Jeg morer mig altså også!

  Selvironi er virkelig godt!

  • Reply
   Therese
   tirsdag 28. juni 2011 at 21:58

   Yep ! Nemlig 🙂

 • Reply
  Alice M
  tirsdag 28. juni 2011 at 19:20

  Jeg kan i øvrigt også godt lide jordbærtærte….

  • Reply
   Therese
   tirsdag 28. juni 2011 at 21:59

   Det er altså også en dejlig spise !

 • Reply
  Mette
  onsdag 29. juni 2011 at 05:24

  Det er sundt at grine… ikke mindst af sig selv. Synd for dem der ikke kan.

  Ha’ en rigtig dejlig onsdag 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 29. juni 2011 at 12:21

   Yeps !
   Rigtig dejlig onsdag til dig, Mette 🙂

 • Reply
  Trine Louise
  onsdag 29. juni 2011 at 09:30

  Da jeg fik en invitation til jordbærkage kl 10 i anledning af ferie – akkompagneret af et billede af Borat i badedragt – troede jeg at det var en joke. Måske vores flinke belgiske konsulent havde glemt at låse PC’en da han gik ud for at ryge. Men den var god nok, og jeg kan fortælle at det fungerer fint med jordbærkage kl. 10 om morgenen.
  Iøvrigt tror jeg at din blog er lidt for ærlig og uprætentiøs til at blive ‘offer’ hos Bethany. Men nu må vi se, måske bliver du sådan en overskudsagtig super-mom, der kan klare det hele og som er irriterende for andre mødre 🙂
  Jeg er stadig lidt i tvivl om bitre Bethanys blog, synes ikke den må gøre folk sådan rigtig kede af det. Men jeg læser med i håb om en forfriskende blog der lige kan ryste lidt op i blogland og måske sætte krukkeri og meningsløst rygklapperi i et satirisk lys.

  • Reply
   Therese
   onsdag 29. juni 2011 at 12:24

   Mums, det lyder ikke tosset Trine Louise. Jordbærkage kan da også snildt være en god morgenmad?? 😉

   Ha ha, tror sgu ikke jeg blir sådan en irriterende overskudsmor, men hvem ved. Uanset vil jeg ta det som en kompliment, hvis Bitterfissen skulle bitche over mig en dag 😉 He he.

   Jeg synes det er ærgerligt at nogle tar’ det så nært, når der blir pustet til ilden hos Bethany. Forhåbentlig blir det klaret med lidt selvransagelse og private mails bloggerne imellem.

  Leave a Reply