Af og til…

– er det godt at indeholde en portion selvironi.

De andre står for skud, og der blir’ skrevet uden filter. Man kan være enig, man kan være uenig, man kan være skide ligeglad og lade være med at læse med, men man er godt tjent med selvironi, hvis man vælger at læse alle posts.

Som babyblogger, mad-laver-og-ta-billede-af-retten-blogger, pille-i-egen-navle-på-dagpenge-blogger, barselsblogger, kald-det-hva’-du-vil-blogger, hverdagsblogger, kaffeblogger, gider-man-se-flere-billeder-af-blomster-blogger, kommer jeg muligvis også til at føle mig truffet, men det er også ok (siger jeg pænt overskudsagtigt, uden at tænke nærmere over at hvis jeg blev blogget om i dag, nok ville tude i to stive timer og æde tre jordbærtærter og skyde skylden på graviditetshormonerne… hvem ved).

 

17 comments
 1. Måske du kommer i søgelyset ved at skrive dette indlæg, jeg synes du har en fantastisk blog, som jeg hygger mig med at læse.

 2. Jeg er også klar, hvis det skulle være. Jeg iklæder mig selvironien og morer mig godt derovre og så er jeg i øvrigt vild med ordet Bitterfisse. Det er ligeså godt som Vatpik, men knapt så godt som Jordbærkage 😉

 3. Da jeg fik en invitation til jordbærkage kl 10 i anledning af ferie – akkompagneret af et billede af Borat i badedragt – troede jeg at det var en joke. Måske vores flinke belgiske konsulent havde glemt at låse PC’en da han gik ud for at ryge. Men den var god nok, og jeg kan fortælle at det fungerer fint med jordbærkage kl. 10 om morgenen.
  Iøvrigt tror jeg at din blog er lidt for ærlig og uprætentiøs til at blive ‘offer’ hos Bethany. Men nu må vi se, måske bliver du sådan en overskudsagtig super-mom, der kan klare det hele og som er irriterende for andre mødre 🙂
  Jeg er stadig lidt i tvivl om bitre Bethanys blog, synes ikke den må gøre folk sådan rigtig kede af det. Men jeg læser med i håb om en forfriskende blog der lige kan ryste lidt op i blogland og måske sætte krukkeri og meningsløst rygklapperi i et satirisk lys.

  1. Mums, det lyder ikke tosset Trine Louise. Jordbærkage kan da også snildt være en god morgenmad?? 😉

   Ha ha, tror sgu ikke jeg blir sådan en irriterende overskudsmor, men hvem ved. Uanset vil jeg ta det som en kompliment, hvis Bitterfissen skulle bitche over mig en dag 😉 He he.

   Jeg synes det er ærgerligt at nogle tar’ det så nært, når der blir pustet til ilden hos Bethany. Forhåbentlig blir det klaret med lidt selvransagelse og private mails bloggerne imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om