Grrrrrr

Endelig sover Spunken, moderen lægger sig ved siden af, og kan så ligge dér i 2 timer uden at lukke et øje, fordi underboens hyperaktive unge, skal spurte frem og tilbage i ét væk….

Nu er jeg stået op, Spunken sover stadig, men da underboens unge skruede stemmebåndene i vejret, begyndte Spunken at røre på sig….. F*** hvor er jeg træt af det, især hvis det nu også skal betyde at Spunken ikke kan sove en ordentlig lur om eftermiddagen !

#&”#%”/%€”%!!!!

10 comments
  1. Og det nytter ikke at gå ned til over-underboen eller hvem det nu kan være. Har prøvet det en gang. Det blev KUN værre af det. Jeg tror at det er en general foretéelse desværre. Kunne man få ørepropper til en lille spunk? så ville det næsten være at foretrække

    1. Vi har prøvet…. De svarede at man “må larme mellem kl…..” – ikke meget at gøre, desværre.
      Spunken klarer det nok, det er nok mere moderen der skal ha’ ørepropper 🙂

  2. Og spunken skal nok lære at sove fra larmen, jeg fik at vide af min sundhedssygeplejerske, at vi skulle støvsuge o.l, for nybagte forældre har det med at være så stille, når den lille sover, og det kommer man til at fortryde senere, så larm I bare 🙂

    1. Nemlig, Lene 🙂 Han sover næsten bedst, når der blir snakket. Der blir sovet mange lure, på mit skød, når der er gæster eller vi sidder i stuen om aftenen 🙂 Det er smart at de kan sove når der er lidt støj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Shame on you!

Ok….det var så den første træning. Jeg kom hen til centeret, og mødtes med “bolighuset” (træneren Ilva). Jeg…
Læs mere