Hvis jeg ka’ hitte ud af det

Jeg har købt en sybog, med børnetøjsmønstre og “opskrifter” på diverse børnetøj. Jeg har ikke syet siden 4. klasse, sådan ca., og jeg aner derfor ikke om jeg kommer til at ha’ held med projektet. Min mor har været så sød at låne mig sin gamle “Bernina”, og en af dagene, skal jeg i stofbutik og købe noget øvestof. Jeg tænker en buks eller en bluse, må være nemmest at starte ud med. Derefter håber jeg på at kunne sy nogle stræk-jersey heldragter, til den lille Spunk.

Jeg tænker at det da kun kan være billigere, end at købe tøj hele tiden. Han har for lidt over en uge siden, ramt størrelse 62. I går havde han så en dragt på i str. 68, og han svømmede altså ikke i den… Hold da kæft hvor har han travlt med at vokse!

Skulle projektet blive godt, må jeg spare sammen til en symaskine. Jeg har kastet min kærlighed på en fin maskine fra Pfaff, og mor har sagt god for det mærke.

Kjærsten har nedlagt veto, mod at der går “pludderbuks” i den, så dem må jeg holde mig fra. Både dem til mig, og dem til Spunken. Hi hi. Jeg tror han frygter at jeg kommer til at gå rundt i oversize-liberty-posebukser. Bare rolig Kjærste, det gør jeg altså ikke!

 

10 comments
  1. Enig med kjæresten… pludderbukser er hæslige… altså med mindre man er 4 år og går i børnehave.

    Held og lykke med projektet. Jeg er spændt på at høre om produktionen kan følge med den fart han vosker med. Ellers kan jeg anbefale HM – sødt babytøj til næsten ingen penge.

    1. Præcis – jeg gyser altså lidt, når jeg ser kvinder i 30-40’erne, i de bukser… men smag og behag.

      H&M, bruger jeg ofte. Økologisk bomuld og basistøj, til gode priser 🙂

  2. Den bog har jeg også lånt på biblioteket, der er nogle rigtig fine modeller i. Og så har jeg faktisk den Pfaff, du skriver om. Jeg er rigtig glad for den. De har Pfaff-symaskiner der, hvor jeg går til sy-kursus, og jeg synes bare, de virker til at være noget “kvali”. Og så syr de dejlig stille og rolige og er nemme at finde ud af…

  3. Selvfølgelig skal du have sådan nogle bukser. Du bor jo (næsten) på Frederiksberg – og alle mødre på Frederiksberg går i speltbukser (for det hedder de altså…). 😉

  4. Den sy-bog har jeg også og den er rigtig god til os begyndere. Jeg er dog startet med at sy pludderbukser til min datter på halvandet, det er dejlig nemt 😉 God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om