Køleskabspynt..

Ja, altså….De overskydende 8 (?!!) gravidkilo, smider jo åbenbart ikke sig selv. Havde ellers håbet jeg havde arvet min mors tabe-sig-af-at-amme-gen, men nix… Så uden at gå på skrump, vil jeg forsøge at tænke over hvad jeg spiser, og problemet er lidt at jeg er meget sulten, for Spunken spiser stadig hver 2-3 time, og jeg producerer masser af mælk… Nu er der spist grove rugbrødsmadder, med fedtfattigt pålæg, og så må det være fint som morgenmad. Skulle jeg få lyst til at åbne køleskabsdøren, og gå på rov, kan jeg lige kigge lidt på de smækre brudekjoler… Sådan en, vil jeg jo gerne trække i, til næste år, og det helst uden at det deller udover bagpå – for ærlig talt, så ser det altså ikke skidegodt ud med sådan en corsage pyntet med rygdeller – vel?

Måske man skulle ta’ og få printet dokumentet ud, og klistre det op 😉

 

4 comments
  1. Hvor er de fine 🙂
    Jeg kender det godt, det der med ikke at tabe sig af at amme – det farlige er, hvis man så ikke får det gjort, men i stedet får flere børn… nå men jeg blev heldigvis gift inden alt det der graviditetshalløj startede, så min brudekjole str. 38 hænger stadig og smiler til mig inde i skabet. 🙂
    Held og lykke med projektet, det bliver måske nemmere, når du stopper med amningen.

    1. Tak, Helle 🙂 Ja, tror det blir’ nemmere når amningen stopper. Indtil da, er det begrænset hvor meget jeg “må” udover at droppe søde sager og øge motionen. Men…det er jo lissom også noget der batter – siger hun mens hun spiser et stykke chokolade…host host.

  2. “Luk munden og let røven” – se det er en besked, jeg kan forstå. Det bliver en sætning jeg tager med mig. – Skal godt nok ikke giftes, det er klaret :-), men graviditetskiloene er ikke væk endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om