Bloggerglæder - CopenhagenDaily
6 In blogging

Bloggerglæder

Gang på gang, glædes jeg over de gode ting ved at ha’ en blog. I dag har jeg haft dejligt besøg, af en “kagekone”, for Spunken havde med stor glæde, set hendes fine blog – og ikke mindst de fine kager. Han tænkte at hun måske kunne hjælpe ham med en kage til hans barnedåb, så det måtte han jo lige fedte lidt for. Han hyggede sig på hendes skød, smilede og kvitterede med at lægge sig næsten pænt til at sove i sin vugge – enda i flere timer. Jeg tror det virkede, det fedteri 😉
Efter han faldt i søvn, fik Pia og jeg sludret og sladret om sådan ca. alting, mens der røg et par store kopper kaffe ned. Hvor var det dejligt.

Nu sidder jeg i sofaen, med et smil på læben og en sovende baby i vuggen. Det var en god beslutning, dengang jeg tænke “skal man mon ha’ en blog”.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Kagekonen
  mandag 26. september 2011 at 20:16

  Du var som altid fantastisk selskab og jeg glæder mig til at lave kage til Mogens 😉

  • Reply
   Therese
   torsdag 29. september 2011 at 21:26

   Hihi, Mogens glæder sig også 😉

 • Reply
  Lotte
  tirsdag 27. september 2011 at 09:45

  Mogens?!?

  Du har ret, der kan komme meget godt ud af sådan en blog.
  Jeg er sådan set også ret glad for, at du begyndte at blogge 🙂

  • Reply
   Therese
   torsdag 29. september 2011 at 21:42

   I lige måde, jeg er også glad for at du begyndte at blogge, søde 🙂
   Mogens….ja, måske det blir’ Spunkens navn? … hi hi. Arj, hva.

 • Reply
  Katrine
  tirsdag 27. september 2011 at 17:35

  Jeg er sandelig også glad for at Et øjeblik alias Mette smed et link til dig, og dit liv. Ser dagligt forbi for at følge dig og din lille familie…. Og håber desuden stadig på et arrangeret ægteskab mellem Spunken & Proppen 🙂

  • Reply
   Therese
   torsdag 29. september 2011 at 21:42

   Det tror jeg da godt vi ka’ finde ud af 😉 De må møde hinanden end dag. Dejligt at du læser med.

  Leave a Reply