2 In mig

Året der gik

Det er tid til et tilbageblik, på 2011.

Januar:
Vejret var smukt, husker jeg, men koldt. Jeg pendlede frem og tilbage til Hvidovre, til scanninger og det var også i januar måned at vi fandt ud af at Spunken var en dreng. Jeg nåede halvejs i graviditeten, med kun tre kg ekstra på sidebenene (så hvordan pokker endte den på +18??)…
De hyppige besøg hos læger på Hvidovre, gjorde mig godt – og jeg blev stille og roligt min lægeskræk kvit. Blomsterne, var en belønning til mig selv 🙂

Februar:
Jeg begyndte til graviditetsyoga, og det var bare så godt. En sandwich med varm gedeost, gav mig en voldsom madforgiftning – og jeg har det stadig en smule svært med gederulle. Bagerens fastelavnsboller, var ekstra gode, eller også var det graviditetshormonerne der var ekstra glade for fløde? Det bedste i februar, var dog at Kjærsten gik på knæ – og jeg sagde selvfølgelig ja. Vi havde den 27. februar, kendt hinanden i to år.

Marts:
Jeg fik to nye gadgets. En til kaffe, og en til at surfe på. KT Tunstall, leverede en fantastisk koncert, som gjorde mig glad i mange dage.
Vi fik endelig sat ansigt på Spunken, da vi så ham i 3D.

April:
Endelig blev det forår, og jeg blev tykkere og tænkte mere og mere på bryllup. Pædagogsandalerne, var dog ikke en del af mine tanker om bryllupskjoler, men de var rare at gå rundt og være tyk i…
Mette og jeg, smuttede en tur til Malmø, og købte ingenting, for vi havde slet ikke brug for noget 😉

Maj:
Jeg blev endnu tykkere, og kunne ikke længere ha’ min forlovelsesring på fingeren. Måske hjalp det ikke så meget, at jeg grovåd is…næsten dagligt…
Den store mave, blev dekoreret noget så fint, og noget af alt Spunkens udstyr ankom.

Juni:
Jeg havde termin i Juni måned, men Spunken ville ikke ud. Jeg fik enda det frygtede brev, som andre blog-mødre også har fået. Kjærsten var dog den dejlige, der holdt mig ud – og fodrede mig med hjemmelavet mad eller tog mig med på kebabbar, klokken mange om aftenen.
Nå ja, og så åd jeg jordbærtærter, sådan cirka hver dag…

Juli:
Spunken ankom, efter en fødsel lige præcis som jeg gerne ville ha’ den (næsten). Kjærsten og søsteren var med, og jeg var så heldig at Spunken blev modtaget af de jordemødre, jeg i ni måneder, havde gået til kontrol hos.
Det krævede tid, tilvænning, tårer og masser af brændstof, de første uger, men vi fandt hurtigt melodien. Det var og er, det største jeg nogensinde har oplevet.
Så fik vi fik besøg fra Norge, hvor Spunkens morfar, kom på besøg. En dejlig weekend, var det.

August:
Jeg blev for alvor, babyblogger. Spunken tog alle mine tanker (og al min søvn). Jeg fyldte 30, og det var slet slet ikke så farligt som jeg havde troet. Der var trilleture, babydikkeri og hygge, på tapetet.
Vi fik den første “nemlig-levering”, og har fået det lige siden.
Så fik vi lov til at låne et sommerhus i Hornbæk. Det var så skønt, at ha’ lidt ferie, selv om vi lige var blevet forældre.

September:
Der var valg, og Spunken var med i stemmeboksen. Efteråret kom snigende, og jeg havde ikke meget tid til bloggen – medmindre det var billeder af Spunken der skulle deles (eller noget om mad….).

Oktober:
Jeg forlod baby.dk, et forum som jeg ellers havde været rigtig glad for. Spunken blev ofte fotograferet, og måtte finde sig i meget. Samtidig begyndte han at lave sjove grimasser, og finde på skøre ting. Jeg droppede kaffen, for en stund, for at se om det gjorde noget ved Spunkens søvn, men nej. Derfor kom kaffen tilbage igen. Jeg begyndte at ha’ mere overskud, og gik en del i køkkenet.
Vi startede med madplaner, og det holdt i et stykke tid. Efterhånden, løb det dog ud i sanden – men jeg overvejer at forsøge igen, snart.

November:
Så var det virkelig blevet efterår, og de daglige trilleture blev våde, men farverige. Spunken blev døbt, og fik navnet “Isaac Cornelius Elmkvist Gensmann”.
Spunken begyndte at få fast føde, og var ikke helt med på det i starten. Nu slubrer han dog to portioner i sig, om dagen.
Vi blev bilejere, og kørte hyggeture i den labre Ford Focus.

December:
Julemåneden, og Spunkens første af slagsen. SÅ hyggeligt, med børn og jul. Jeg glæder mig allerede til næste år, når han kan forstå mere af hvad der foregår.
Jeg fik dejligt besøg fra Fyn, et besøg som jeg ofte tænker på, og som jeg håber gentager sig. Jeg gjorde mig også store tanker, om livet efter barsel…
Vi tog den nye bil på udflugt, op til Plummelummen.
Spunkens første juleaften, var så dejlig, og juledagene blev tilbragt sammen med min mor og senere daffede vi til Jylland.
Og pludselig var året slut 🙂
Hvad mon 2012, har i vente? Mon ikke Spunken kommer til at gå sine første skridt, og vi finder et nyt sted at bo? Vi når nok ikke at blive gift i år, men hvem ved. Jeg skal se mine dejlige veninder, en masse, har jeg bestemt, og forsøge at lægge amme-madvanerne fra mig, og erstatte dem med mere grønt. Vi skal en tur til Norge, og måske et smut til Sydfrankrig.

Jeg glæder mig til 2012, og til at dele det med jer!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lotte
  tirsdag 3. januar 2012 at 14:49

  Dejlig opsummering af dit 2011 🙂
  Jeg håber og tror, at 2012 bliver mindst lige så fabelagtigt og begivenhedsrigt for jer!

 • Reply
  Birthe
  fredag 6. januar 2012 at 11:53

  Nå, hvor er han bare dejlig med nissehue på, og sikke nogle skønne øjne.

 • Leave a Reply