Jeg mener det faktisk - det med sneen - CopenhagenDaily
10 In pænt/ udenfor

Jeg mener det faktisk – det med sneen

Det jeg sagde forleden, om at jeg gerne så at der kom en meter sne. Ja, det mener jeg. Der er bare ikke noget smukkere end hvid sne, og blå himmel. Lyden af sne, under støvlerne – og barnevognens dæk. Knas, knas, knas.
Jeg elsker det!

Tør man håbe på noget frisk sne, i weekenden?

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Sussi
  fredag 10. februar 2012 at 12:47

  Jeg er enig – sne er smukt, når det er nyfaldent og frisk(t?):) men men.. Det der grå sjapværk det ofte forvandler sig til kunne jeg godt leve foruden. Her ligger sneen dog endnu smukt og solen er også fremme. Hvor heldig kan man lige være?! God dag til dig og spunken:)

  • Reply
   Therese
   fredag 10. februar 2012 at 17:16

   Det grå snask, er mega klamt. Jeg er helt enig, Sussi.
   Vi var ude i dag, og se resterne af den fine sne, som stadig pynter smukt. Det er så dejligt.
   Rigtig god weekend.

 • Reply
  Sandra
  fredag 10. februar 2012 at 13:10

  Stemmer for masser af sne
  – på Sjælland, for så slipper jeg for det;o)

 • Reply
  ohhhappy
  fredag 10. februar 2012 at 13:15

  Jeg er også ret vild med det der sne. Specielt når man er på barsel og ikke skal møde på arbejde kl.8, når der er kaos i trafikken pga. lidt sne…

  • Reply
   Therese
   fredag 10. februar 2012 at 17:17

   Ja, ikk ! Jeg savner ikke de morgener, hvor jeg skulle med 18’eren, sammen med 50 andre…og bussen var overfyldt og forsinket… 😉

 • Reply
  Vevika
  fredag 10. februar 2012 at 14:37

  Altså jeg kan godt li’ sne. Det er smukt og alt det der. Men jeg begynder jo på job på onsdag, så slut med sne (og regn for den sags skyld) og så lidt plusgrader og du vil ikke høre mig brokke mig over vejret.

  • Reply
   Therese
   fredag 10. februar 2012 at 17:19

   Ah, for filan, Vevika. Det kan jeg godt forstå 🙂 (men jeg ønsker nu alligevel bare liiidt sne).
   God weekend til dig og alle dine mænd 😀

 • Reply
  Morten
  fredag 10. februar 2012 at 15:06

  Hmmm…

  Du min kjære har nok bodd litt for lenge i “syden” og husker ikke lengre de bitende kalde vintrene på Elvalandet og Hylla. Snø er vakkert, på prospektkort du er mottaker av 🙂

  • Reply
   Therese
   fredag 10. februar 2012 at 17:21

   Dem har jeg (nesten) glemt, Morten 😀 Savner ikke de kalde morgener, på “fjellheim”, der jeg ventet på skolebussen, som sneglet seg frem i snøen….bratte bakker ned til skolen…. Savner heller ikke langrenn i gymnastik-timerne… 😉 Hi hi.

   Men snø i Danmark, det blir aldrig så kaldt som masse snø i Nordtrøndelag :-p

  Leave a Reply