Jeg mener det faktisk – det med sneen

Det jeg sagde forleden, om at jeg gerne så at der kom en meter sne. Ja, det mener jeg. Der er bare ikke noget smukkere end hvid sne, og blå himmel. Lyden af sne, under støvlerne – og barnevognens dæk. Knas, knas, knas.
Jeg elsker det!

Tør man håbe på noget frisk sne, i weekenden?

10 comments
 1. Jeg er enig – sne er smukt, når det er nyfaldent og frisk(t?):) men men.. Det der grå sjapværk det ofte forvandler sig til kunne jeg godt leve foruden. Her ligger sneen dog endnu smukt og solen er også fremme. Hvor heldig kan man lige være?! God dag til dig og spunken:)

  1. Det grå snask, er mega klamt. Jeg er helt enig, Sussi.
   Vi var ude i dag, og se resterne af den fine sne, som stadig pynter smukt. Det er så dejligt.
   Rigtig god weekend.

 2. Altså jeg kan godt li’ sne. Det er smukt og alt det der. Men jeg begynder jo på job på onsdag, så slut med sne (og regn for den sags skyld) og så lidt plusgrader og du vil ikke høre mig brokke mig over vejret.

 3. Hmmm…

  Du min kjære har nok bodd litt for lenge i “syden” og husker ikke lengre de bitende kalde vintrene på Elvalandet og Hylla. Snø er vakkert, på prospektkort du er mottaker av 🙂

  1. Dem har jeg (nesten) glemt, Morten 😀 Savner ikke de kalde morgener, på “fjellheim”, der jeg ventet på skolebussen, som sneglet seg frem i snøen….bratte bakker ned til skolen…. Savner heller ikke langrenn i gymnastik-timerne… 😉 Hi hi.

   Men snø i Danmark, det blir aldrig så kaldt som masse snø i Nordtrøndelag :-p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere