Hellere frosne lår, end kold i r*ven

Spunken og jeg, har været ude i 2.5 time. Vi trillede op i Zoo, rundt i Frederiksberg Have, og hjemad.  Vejret var smukt, og jeg fik nydt den fine sne og blå himmel. Der var næsten ingen mennesker i Zoo, og Spunken faldt i søvn inde ved flodhestene (måske pga. lugten), så jeg havde masser af tid til (2 kopper) varm kakao, og tankestrøm. Jeg tog en masse billeder, så hvis jeg får tid i morgen, vil jeg lægge lidt billeder, af zebraer, pingviner og giraffer, på bloggen.

Spunken vågnede tæt på hjem, i højt humør. Han er så kær, med sine to tænder og tophue.

På vej hjem, gik vi forbi sushipusheren, og jeg købte mig en lækker blanding af laks, ruller og mangoluksusrulle. Årsagen til den lækre sushimenu, var selvforkælelse, fordi jeg skal være alene hjemme i aften. Kjærsten skal ud at ha’ sig en øl med nogle venner, og så må man jo gerne hygge lidt ekstra om sig selv, herhjemme.

Jeg skal tidligt i seng, for jeg er træt og mine lår er stadig kolde. Må huske at ta’ lidt mere tøj på, i morgen, når vi nok skal trille en tur igen.

Ha’ en dejlig aften, allesammen.

6 comments
    1. Jeg håber jeg får lidt tid, til fotosjov og blogging, senere i dag. Hi hi.

      Gud, troede da at der var en Zoo? Ellers må I ta til Ree-safaripark, ved Esbjerg. Det er min svigermors nabo 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om