Verdens mindste hotel

I Tullinsgade, her på Vesterbro, lå før “Verdens mindste kaffebar”. Nu er det lavet om, så det er verdens mindste hotel. De laver heldigvis også stadig kaffe, og muligvis byens lækreste kakao. Du kan læse mere her.

Tirsdag, var Spunken og jeg på trilletur, og smuttede forbi og købte kakao med til gåturen. De har et vindue, hvorfra man kan bestille, uden at behøve at gå ind. Smart, når man kommer trillende med en barnevogn.

Måske man en dag skal overnatte på hotellet. Det skulle dog være ganske pebret.

6 comments
 1. Rigtig hyggelig og flot collage af billeder 🙂 og sikke et charmerende lille hotel!
  Jeg nåede aldrig hen og besøge “Verdens mindste Kaffebar” desværre, men herligt, at der nu både er hotel og café på stedet..så kan det nåes endnu 😉

  1. Tak, Marianne. Det er super hyggeligt at lege med billeder, når tiden lige er til det 🙂 Jeg syns bestemt at du skal smutte forbi en dag, der er rigtig hyggeligt 🙂

 2. Jeg har set, at den tidligere kaffebar har været under ombygning og har været spændt på at se, hvad man endte op med at bruge det lille lokale til (vidste ikke, at der var en 1. sal). Jeg tænkte, det er lyv, når du skrev, at det er blevet et hotel!
  Men nej, den er jo go’ nok 🙂 Den bedste kakao, jeg har fået, var hos Claus Meyer. Nu må jeg forbi det lille hotel og smage om, de kan gøre det bedre.

  Hvor er han smuk, den lille Spunk. Han er helt uimodståelig. Jeg har slet ikke ord nok.
  – Åh, som jeg nyder de dejlige billeder af ham 🙂

  1. Hej Lone. Hvor dejligt du er tilbage 🙂 Jeg har savnet dig, og enda efterlyst dig her på bloggen, for noget tid siden 😉

   Jeg skal da vist forbi Meyer, og prøve en kop kakao så.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om