Paniiiiiik-2

Torsdag, i næste uge, skal lejligheden fotograferes.

Shit.

Jeg skal ha’ fundet et pænt sengetæppe, nye sofapudebetræk og et magisk kælderrum hvor der kan stilles en ubegrænset mængde “guld” ned, så her er let og luftigt…..

Shit.

Nå ja…og så endnu et – shit!…

:o)

6 comments
  1. Puha. Det minder mig altså om.. Da min søster og mand skulle have fotograferet deres lejlighed på Frederiksberg, som netop er blevet solgt:), stillede de alt deres ragelse (de er samlere!) ud ved bagtrappen, lidt i deres bil og nogle kasser lige udenfor hoveddøren. Sidstnævnte ville fotografen selvfølgelig have et foto af, hvorfor de måtte slæbe det hele tilbage i lejligheden igen efter den var blevet fotograferet;)

  2. Det minder mig om en tidligere chef, hvis sommerhus skulle fotograferes til et dameblad. Sommerhuset var indrettet ganske nydeligt, men han gik i panik, da det skulle fotograferes til et dameblad, og alt blev smidt ud og huset blev indrettet i enkel japansk stil. Det var helt vildt at følge hans anstrengelser 🙂

    Det er et fint tip, Sussi giver dig herover.
    Jeg er så spændt på, hvilket hus, der engang bliver jeres. Jeg elsker den slags huse, du har vist billeder af tidligere. – Smukke murermestervillaer 🙂

    1. Fnis, Lone. Måske man skulle smide alt sit lort ud, og tilkalde en feng-shui ekspert? … 😀

      Vi leder med lys og lygte. Murermestervillaerne, ér bare de smukkeste, og de er i god kvalitet. Jeg drømmer om at en af dem blir’ vores, Lone. Ahh, som jeg godt gider bo i sådan en.

      Rigtig god weekend til dig, husbond og Teddy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere