9 In blogging

Påske uden Påskeglad ?

De sidste mange år, har jeg deltaget i “Operation Påskeglad”. Nu slår det mig, at det snart er påske, men jeg intet har hørt om operationen… Selv har jeg ikke skænket det en tanke, og nu kan jeg ikke lade være med at tænke; “Blir det så alligevel påske i år?”.

Æv bæv.

Ved du om den er sløjfet i år, eller har jeg bare haft skyklapper på?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Anita
  tirsdag 27. marts 2012 at 20:20

  Jeg har også skænket det en enkelt tanke, men har ikke undersøgt det nærmere. Tænker, at det nok har krævet en hel del arbejde (desværre også enkelte sure miner), så der har nok ikke været nogen som orkede at tage den op. Forståeligt nok.

  Vi må nok hoppe over, men mon ikke det alligevel blir’ påske… det tror jeg nok lige det gør 🙂

 • Reply
  Anita
  tirsdag 27. marts 2012 at 20:25

  Nå, jeg kan se, at den kører igen, men der er desværre ikke helt blevet reklameret så godt for det, som der plejer at blive. Søg efter gruppen Operation Påskeglad på Facebook, så kommer det frem.

  • Reply
   Letten
   tirsdag 27. marts 2012 at 20:48

   Jeg nåede lige at komme med, men jeg måtte også lede lidt før jeg fandt det på Facebook. Det har ellers vrimlet med indlæg om Operation Påskeglad de sidste par år, men har ikke set noget i år. Jeg fik at vide, at der ikke er mange der har meldt sig i år, men jeg glæder mig både til at sende og modtage. Håber vi blir lidt flere næste år.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 27. marts 2012 at 20:54

   Ej, æv, Anita. Jeg var da overbevist om at jeg var medlem af den gruppe… Hmm. Nå, men vi må finde påskeglæden frem alligevel, og så huske at melde os til næste år, måske 🙂

   • Reply
    Letten
    tirsdag 27. marts 2012 at 21:10

    Jeg tror gruppen er blevet genoprettet på ny, da det er en anden der har overtaget “fordelingen”. Jeg skulle ihvertfald melde mig til igen. Mente nemlig også jeg var medlem af gruppen.

    • Reply
     Therese
     tirsdag 27. marts 2012 at 21:12

     Æv, ok. Men det forklarer jo en del, så 🙂

 • Reply
  Anita
  tirsdag 27. marts 2012 at 21:26

  Det er fordi Facebook har lavet alt det nye hejs. Det gør, at grupperne er blevet tømt for medlemmer, men der er stadig tonsvis af vores gamle billeder derinde. Som sagt, så er der slet ikke blevet reklameret nær så godt/meget for det, som der plejer, så derfor er der heller ikke nær så mange tilmeldte. Vi må hoppe med næste år – måske 🙂

 • Reply
  Tina - omme i London
  onsdag 28. marts 2012 at 00:25

  Jeg naaede det heller ikke Therese, men fik en soed mail om det i min inbox – som jeg saa desvaerre foerst saa i aften! 🙁 oh well!

  • Reply
   Therese
   onsdag 28. marts 2012 at 06:44

   Så venter vi til næste år, Tina. Ellers må du lige sige til hvis du mangler en dansk påskepyntedims i dit nye hus, så finder jeg nowt 🙂

  Leave a Reply