På pinden - CopenhagenDaily
6 In arbejde

På pinden

Spunken er afleveret i dagpleje, og jeg har nu nogle timer til at arbejde. Der er te i koppen, musik i højtalerne, åbne vinduer og god stemning. I dag skal der testes at betalingen fungerer, og så er vi efterhånden næææsten klar.

Jeg er ret glad for mit hjemmekontor. Der mangler bare en kontorstol, og fredag regner jeg med at vi fiser en tur i Ikea, så jeg kan købe sådan en. Lige nu sidder jeg virkelig på “en pind” af en stol, og det er ikke enormt behageligt i ryggen, efter et par timer.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Øglemor
  onsdag 30. maj 2012 at 09:28

  Ah, det ser da ellers også ud til at være et dejligt hjemmekontor. Med kig til grønt og alt muligt 🙂 Spændende, at I er ved at være klar. Hvornår er planen, at I går i luften?

  • Reply
   Therese
   onsdag 30. maj 2012 at 09:34

   Jamen, så snart som muligt, lige om lidt, helst i Juni – agtigt… 😉 Sidder og tester betalingssystemet nu, så det burde ikke vare længe. De første varer er på lager, og det meste er lagt op.

   Det er skønt at arbejde hjemme, skal bare lige lære at ikke tænke på alt det vasketøj der burde vaskes og opperen der skal tømmes. Det må vente til i eftermiddag 🙂

   • Reply
    Øglemor
    onsdag 30. maj 2012 at 09:37

    Oh ja, det kender jeg, det der med, at man tænker, at man da liiiiige kunne gøre et eller andet husligt. Men det er fordelen ved, at HDD er på barsel – så kommer jeg ud af huset og arbejde i stedet for at sidde derhjemme ved mit fine nye skrivebord. For det er FOR svært ikke lige at hapse Varanen, hvis vi allesammen er hjemme. Og dermed må vasketøj være vasketøj. Meeen; det bliver nu meget rart, når jeg ikke er tvunget til at sidde på biblioteket eller på café og arbejde. Trods alt 🙂

    Spændende med juni. Glæder mig til at følge med.

 • Reply
  Mette @ Nyt liv, nye drømme
  onsdag 30. maj 2012 at 10:42

  Ej, hvor fint et hjemmekontor du har dig. Jeg er især vild med papirboldene (eller hvad de nu hedder) i loftet. Er det nogen du kommer til at sælge i webshoppen?

  Held og lykke med lanceringen. Jeg glæder mig til at se det endelige produkt.

  • Reply
   Therese
   onsdag 30. maj 2012 at 10:59

   Tak, Mette 🙂 Nej, de er købt hos Minimega, som nu desværre ikke længere har en webshop, men måske du kan google og finde dem andetsteds. Ellers er jeg ret sikker på du kan finde dem på Etsy.

 • Reply
  Sandie
  torsdag 31. maj 2012 at 18:07

  Hvor ser dit hjemmekontor hyggeligt ud 🙂 Og spændende med shoppen. Glæder mig til at se den 🙂

 • Leave a Reply