2 In familien/ skagen

Hjemad før Sankt Hans

20120623-105933.jpg

Så går turen hjemad. Lørdag er skiftedag på
“Jeckels”, og vejrudsigten taget i betragtning, gider vi ikke være heroppe en ekstra dag pga. bål i aften. De har ellers gjort klar på stranden, og i går sad Spunken og jeg på en bænk, og kiggede på store lastbiler og traktorer der læssede kvas og kviste på bålet. Stor succes, for en lille Spunk.

Forleden var vi i Aalborg, og vejret var med os. Solen skinnende som fik den penge for det, og vi spiste skøn frokost derinde. Derefter kørte vi hjem til Liselotte og Kenneth, og snakken flød helt til sen aften. Kjærsten og Kenneth, kunne snakke og nørde, det var dejligt. Liselotte og jeg, sad med rumperne i sædet, og vin i glasset. Hun er dejlig, det ér hun altså.
Spunken sov det meste af besøget væk. Liselotte fik heldigvis lidt smil tilsidst, men han var en smule skeptisk. Skøre unge 🙂

Det har været så dejligt at holde ferie med familien. Spunken har udviklet sig en masse, og Kjærsten og jeg har haft tid til ekstra kys og kram.

Som ekstra bonus, kører vi forbi Catarina på Fyn. Tænk – besøg hos to fantastiske kvinder, på én ferie. Jeg er heldig!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Liselotte
  lørdag 23. juni 2012 at 11:20

  Jeg synes, at det var SÅ hyggeligt med jer på visit, så I er ALTID hjertelig velkommen en anden gang 🙂

  Isaac var bare så sjov og sød og lige præcis så sikker på, at de eneste i verden, der dur, er mor og far. Det er helt, som det skal være og det blev han jo ikke mindre lækker af, den søde unge 🙂

  Rigtig god tur hjem!

  • Reply
   Therese
   søndag 24. juni 2012 at 09:55

   Tak, Liselotte. Vi tar’ dig med garanti på ordet, og kommer forbi igen, en dag 🙂

  Leave a Reply