Hjemme igen - CopenhagenDaily
1 In blogging/ familien

Hjemme igen

Det var den ferie. Turen gik smertefrit, og Spunken sov det meste af veje (?!?!!!), og vi kørte altså over Fyn. Vi pitstoppede hos den skønne Catarina, og hendes Søren, og blev trakteret med ostebord og hjemmebagt kage. Hold da k*ft, hvor var det lækkert.
Vi kunne ha siddet ved langbordet og snakket, i flere timer, men vel vidende at vi også skulle hjem, var vi nødt til at sige farvel.

Da vi kom hjem, smuttede jeg i Netto, og handlede til aftenens Sankt Hans menu….. Frost pizzaer, med lidt ekstra fyld. Men efter en lang køretur, orkede jeg ikke andet, så sådan blev det. Der til, en lille drink til mig og Kjærsten, og nu står den på en kop kaffe.

Vi overvejede at smutte i Frb. Have og se bål, men måske vi egentlig er lidt for trætte, og har mere brug for at flade ud i vores sofa, og “slide på sofapuderne”, som Liselotte siger 😉 Jeg har også fået en masse dejlige kommentarer her på bloggen, som jeg gerne vil svare på.

Rigtig god Sankt Hans aften, til dig.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    et cetera
    søndag 24. juni 2012 at 19:23

    Velkommen hjem igen, Therese. Har fået tid igen til andet end random opdatering på egen blog … og sidder nu og læser “op” på mine yndlingsblogge. Det har ikke meget med dit aktuelle indlæg at gøre, men et sted skal jeg jo skrive det: hvor ER han altså en lækkermås, den dreng I har fået … jeg synes jeg læser så meget i det lille tænksomme fjæs … og de øjne, altså … Han har travlt med at suge ind – og som sen kommentar til amning og søvn – han skal da ha’ al den tryghed han kan få, når hele hans væsen har så travlt med at opleve og blive bekendt med omverdenen. Jeg kan SE på ham, at I gør det rigtige – i min verden er det respekt I viser ham ved at lade ham få hvad han har behov for lige nu. At lære så lille et barn ” grænser” er forældrenes behov … ikke barnets! Det kan være hårdt, men det er en lille pris at betale for at have et trygt barn … og så kan I tage ansvar for at lære ham at køre med cykelhjelm og undlade at sparke gamle damer … senere 😉

  • Leave a Reply