1 In arbejde

Det går stærkt!

Hold da op, jeg har lige pakket en lille godtepose til “liker” nummer 100 af shoppens Facebook side. Nu er der 106 likes… Det går stærkt, og jeg er helt overvældet af den positive respons fra dejlige mennesker.

I dag holder Rebecca Persson en fin give away, hvor shoppen har sponsoreret dejlige Kähler sager. Den heldige vinder blir’ trukket den 12. november, så sig det endelig videre hvis du kender nogen der er til nordiske lækker julepynt.

Så det går godt, i den lille butik. Nu er der kommet en masse nye varer, og et juletema med adventskalendere og andre fine sager. Jeg håber på en dejlig december med “gang i bixen” 😉

De sidste ting der mangler nu, er nogle nyheder fra Liebe, lidt mere Kähler samt Urban Elks julekollektion. Det blir’ godt, og jeg håber snart at det blir’ leveret.

Vi har haft en dejlig weekend, og det kommer også til at blive fortalt i et indlæg her på bloggen. Senere i dag, håber jeg.

Rigtig god formiddag til dig.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FamilienDanmark
    mandag 5. november 2012 at 10:57

    Har først lige stiftet bekendtskab med din shop nu – og sidder og ærgrer mig over, at min mand er bankrådgiver, og dermed kan følge min færden i min barselsbobbel alt for godt. Pokkers. Men helt ærligt, hvem elsker ikke Kähler!? Det må han også komme til. Kig gerne forbi min blog, hvis du har lyst.

  • Leave a Reply