En helt normal skærtorsdag

20130328-163137.jpg
Der er kommet lidt påske ind i spisestuen.

Vi er lige kommet hjem, efter dagens familieudflugt. Først tog vi i Plantorama og derefter i Bauhaus.

Plantecenteret bød på lækkerier til haven, og jeg fik købt os fattig i jordbær, himmmbær, pæoner, franske anemoner og småtterier til terassen. I det store plantecenter i Hillerød, var der indbygget en “Baresso” café. Slet ikke min favorit af den slags caféer, men den var helt fin som pitstop. Spunken fik sig en scone(s), og havde optur over både den og min store kop varm kakao. Mmm, blev der sagt flittigt.

20130328-163150.jpg

Der var også en kæledyrsafdeling, og jeg blev helt blød i hjertet da jeg så kaninerne. Jeg SAVNER at ha’ et kæledyr, efter Katten døde.
Da jeg var lille, havde jeg den sødeste kanin – Stampe. Hun blev 4-5 år gammel, og hun var så sød. Jeg sang godnatsang for hende om aftenen, og hun overlevede en flytning fra Danmar-Norge og tilbage igen. Lille Stampe-fis.

Nu vil jeg overvejer om vi skal tage os sammen, og gå ud at se på de højbede – og pensel/maling. Det blæser en halv pelikan, og jeg er ikke sikker på at Spunken synes det er en fed idé at gå mere ud i dag.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om