Sko, sandaler og jakke til junior

nyt-kluns

Spunken er blevet begavet. Moderen her, havde glædet sig til en dejlig eftermiddag med shopperi, så Spunken kunne få mindre svedige fødder end han med garanti havde i de tykke vinterstøvler. En jakke har også længe været i kikkerten, og i går skulle det være.

Vi startede i den lokale skobutik “Rend og Hop”, men der var simpelthen så mange mennesker, at jeg godt kunne se det ville komme til at ta’ sin tid. I stedet, gik vi i “Tang Sko”, hvor de faktisk havde de samme mærker som jeg var ude efter.
Jeg var selv platfodet som barn, og har haft lidt problemer med min svang som barn, så det er meget vigtigt for mig at Spunken har ordentligt fodtøj. Det kan da se fint ud med Hummel, Nike og Adidas sneaks til de små, men jeg mener ikke at det er det rigtige valg til en fod der vokser så hurtigt som de små barnefødder gør.

Jeg udvalgte to par sko, samt et par sandaler. Spunken satte i et HYYYYL da den ellers så flinke mand, ville prøve dem på.. Heldigvis havde han nået at ta’ mål, og finde sko frem i den nye størrelse – 24… Drengen er vokset fra str. 21 på under et år. Vinterstøvlerne var str. 22 og nu hedder den så 24. Så er der også lidt at vokse i, for der er 1,5 cm i snuden.

De sidder perfekt, de to par sko. Jeg valgte en “sportssko” fra Bisgaard. Den er dog stadig dejligt fodformet, og bred. Sandalerne blev de helt klassiske fra Angulus.

Derefter gik vi over i “Børnekompagniet” for at prøve jakker. Jeg kunne slet slet ikke bestemme mig, men heldigvis var Spunken gladere – for her var legetøj. Han prøvede to forskellige jakker, tre gange hver… mens undertegnede facetimede med Kjærsten og telefonerede med mormor… Men valget faldt på “Mini a Ture” modellen, og jeg er svært tilfreds nu. Den anden var også rigtig fin, men den blev bare for blå..

Så nu er Spunken klar til foråret. Han mangler bare lige en halv garderobe i str. 92, siden han på et splitsekund er vokset ud af str. 86 og derfor kun har 2 par bukser han kan passe :-/

Nu vi er ved sandaler, så er jeg helt forelsket i disse fra Angulus…. Suk.

12 comments
  1. Sikke nogle skønne ting! Jeg er og bliver forelsket i den jakke 🙂 Men som tidligere nævnt valgte jeg en Hummel i år og jeg er ikke sikker på, at min mand ville særlig begejstret hvis jeg kom hjem med denne skønhed også 😉

    Skoene ser også skønne ud!

    1. Hi hi, måske det er en denne jakke, men i vinterudgaven, som ryger i kurven når sæsonen skifter? 😉

      Skoene er så lækre, Camilla. Det er bare favoritmærkerne 🙂

  2. Jakken er altså bare super fed!
    Vi har et “regnsæt” fra katvig – som skulle være et regnsæt, men jakken virker bestemt ikke som en regnjakke, mere som en alm sommerjakke så den regner jeg med, at Liam skal bruge.. Ellers kunne jeg nok også godt finde på at købe sådan en “mini a ture” jakke!
    Det er også nogle rigtig lækre sko! Jeg er så forvirret når det kommer til sko til børn, jeg aner ikke hvad jeg skal kigge efter!? :/

    1. Lækkert med Katvig sættet, Dottie ! Så er der ingen grund til at købe mere.

      Mht. sko, så skal du gå efter noget der er ergonomisk, blødt og let. Gå ind i en god skobutik, hvor de tar’ sig tid til at måle Liams fod og vurdere om den er smal, medium eller bred. Mange skomærker har alle modeller til hhv. smal eller bred fod.

      “Rend og Hop” i Vanløse, er god. “Polkadotten” på Istedgade skulle også være god. Så ligger der en der vist hedder “Tjubang” på Godthåbsvej og så er der selvfølgelig alle Skoringen og i dette tilfælde “Tang” i Vanløse.
      Min erfaring med Skoringen, er dog ikke god. Der bad de mig selv om at måle, og så bare ta’ en sko der så ville svare til den størrelse som målepinden sagde…

  3. Sikke nogle skønne ting I har fundet jer.

    Jeg er helt på din holdning til børns fodtøj og jeg har da også givet en mindre formue for fodtøj til tøsebarnet de sidste par år.
    Nu er hun dog blevet lidt større så i år har hun fået et par Hummel basketstøvler i frække farver. Udover de 2 andre par sko hun allerede havde 🙂

    1. Tak, Trine.
      Ja, det er bare SÅ vigtigt at ungerne får de rigtige sko. Jeg gyser en smule, når jeg ser de 1-2 årige, stavre rundt i mode-sko fra Nike og andet helt blottet for støtte til den lille fod :-/
      Sejt med baskestøvler. Jeg havde selv et par, da jeg var barn. Tror de var fra Converse, men den gammeldags model.

  4. Lækre lækre ting til Spuken og jeg mener præcis som dig, at fodtøj an andet tøj, ikke skal være for at barnet ser super cool ud, men noget som passer på deres føder og ikke giver allergi. Alt det smarte kommer tidsnok, når han når den alder hvor han begynder at gå op i det. 🙂

  5. Fine sko – men den der bisgaard støtter da ikke anklen specielt godt som det vi blev anbefalet?
    Nå – jeg har så valgt ikke at købe Så dyre sko til Lulle denne gang – hans fødder gror som ukrudt lige nu så derfor har vi valgt et par billigere lige nu og så hellere skifte dem en gang i løbet af sommeren hvis de bliver dårlige.

    Sandalerne venter vi lidt med – vuggestuen anbefaler nogen der er lukkede for til da de simpelthen køre så meget på cykler/scootere at de bliver så slidte på spidsen eller ungerne slår tæerne mod fliserne når de kører når skoene ikke er lukkede godt.

    1. Jeg har ikke hørt noget omkring ankelstøtte, Alice. Jeg ved bare at da jeg købte vinterstøvler, gik de højere op, men mest pga sne og sjap. Så er det vigtigt at de ikke er for tunge og at de er bøjelige i sålen.
      Man kan vel heller ikke få sko der støtter anklen, hedder det ikke støvler så ? 🙂

      Prisen er jo helt ligegyldig. Så længe skoen passer og er god, er det det vigtigste 🙂

    2. Mht sandalen, så er det selvfølgelig uundgåeligt at de blir slidt på spidsen. Pyt med det. Tror sig ikke at han slår fødderne i disse, men ved det ikke for det er hans første par sandaler 🙂 Syns ikke de havde så mange muligheder, og skal de alligevel være lukkede tænker jeg at man bare kan bruge en alm sko? Så lufter de vel ikke så meget eller hvordan ? 🙂

  6. Jeg ved ikke en dyt om sko 😛
    Det med ankelstøtte – det er noget med at nogen af fx sportsskoene er meget korte i stykket ved anklen 1 kortere end almindelige sko og derfor sidder de ikke så højt oppe om foden, men det er vidst mest kondiskoagtigesko.

    Jeg siger ja ja til det de kloge siger… Måtte sælge et par bundgaard og et par pompom som var henholdsvis julegave og halvpris tilbud med vinterstøvlerne. Begge var vildt store i december… Nu ku lulle ikke få dem på og måtte helt opgive alt i bundgaard – hans vrist er simpelthen for høj og kan ikke gå i dem, og når det er så svært så vil jeg hellere vælge en billigere sko nu som sidder godt og skifte ud halvvejs hvis han går skidt i dem eller de bliver ødelagte.

    Er lidt forelsket i sandalerne fra Danefæ 🙂

    1. Ærgerligt du måtte opgive Bundgaard, for de laver også lækre ting. Men de har jo så forskellige fødder de små, så på den anden side er det jo fint du har fundet ud af hvad der passer og hvad der ikke gør.
      Skal han ikke ha’ et indlæg der støtter, hvis hans vrist er så høj?

      Jeg har ikke set Danefæs sandaler. Dem må jeg lige tjekke ud 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om