Gear til skolestart

Reklame i samarbejde med Hugo P

I år har jeg ikke nogle nye skolestartere på matriklen. Med mindre man tænker at Gajolens start i 1. klasse er skolestart, for Corona-året har været noget alternativt – men shit hvor har både skole og børn klaret det godt.

Siden der ikke er nogle skolestartere, skal vi heller ikke købe nye skoletasker. Spørger du lillebror, vil han dog meget gerne have en ny taske – men vi har en klar aftale om at den han har, er en han skal bruge til han starter i 2. klasse. Eller 3. Den er i hvertfald stor nok, og har været rigtig fin.

En stor dag

Dagen hvor vi købte “den første skoletaske” står knivskarpt i hukommelsen. Faktisk for både den store og den lille. Helt siden de var små, har det været en dag jeg har glædet mig til – måske enda mere end dem.
De fik lov til at kigge i butikken, tage taskerne på, kigge sig i spejlet. Åbne taskerne op, se hvor mange rum der var – måske enda et der var lidt “hemmeligt” til små sten, kastanjer og andre skatte.

Spunken valgte en grøn med Lego, tilbage i 2017. Tre år senere, blev det lillebrors tur. Han valgte en blå taske med Minecraft. Begge tasker fine ergonomiske, med remme der kan justeres og ekstra remme foran bryst og i talje, så vægten fordeles jævnt.
Det er godt givet ud at bruge ekstra penge på en ordentlig taske, så man støtter barnets ryg bedst muligt – altså hvis du spørger mig. De kommer tids nok til at begynde at sjoske afsted med tasken henover den ene skulder.

Hvis vi nu skal ud at have nyt efter sommerferien, kunne det meget vel være nye penalhuse og måske gymnastiktasker.

Her er et fint udvalg af tasker til børn, hvis du selv mangler inspiration eller nyt udstyr til skolebørnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om