Drengesko til den kolde årstid

Reklame – betalt indhold

Vi nærmer os vinteren og den koldere tid. Ind til nu har drengene rendt rundt i sneakers og sandaler. Jo ældre de bliver, jo længere bliver de i samme størrelse. Derfor tænker jeg at Spunken bliver i størrelse 38 i vinterstøvler. 

Da de var små, købte jeg ofte de ergonomiske modeller fra Angulus til dem. Der er mange forskellige drengesko at vælge imellem, og det er ikke længere så “fodformet” at se på, som det måske var en gang. Begge drenge har haft de forede vinterstøvler i kernelæder – klart en klassiker.

Billede lånt af Angulus, copyright Angulus

Tøj kan jeg godt gå på kompromis med, når det kommer til kvalitet. Det ér ikke altid at økonomien er til de dyre outdoors mærker, så regntøj kan sagtens være billige indkøb. 
Sko har jeg aldrig gået på kompromis med. Det er SÅ vigtigt for børns fødder, at fodtøjet er i orden. 

Lækre støvletter


Den ældste kommer nok ikke til at være med på idéen om et par “børnede vinterstøvler” igen, men måske lillebror gør. Uanset så vil jeg forsøge at få ham til at prøve et par, næste gang vi er i nærheden af en Angulus forhandler. 

Han kunne måske også lokkes i et par støvletter med for. Jeg synes i hvertfald de er virkelig cool, til en snart 6 årig. De kan også fås i større størrelser, så måske også Spunken skulle prøve et par. 

Billede lånt af Angulus. Copyright Angulus

Det bliver spændende at se om vi får brug for de helt varme støvler i år, eller om det bliver som sidste år hvor det faktisk var sneakers og gummistøvler der blev brugt mest, frem til januar/februar.? 

Hvad har du gjort dig at tanker omkring fodtøj til dine børn denne sæson? Er det nemt at vælge, er der noget bestemt du går efter eller har svært ved at finde rundt i fodtøjsjunglen? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om