Hvordan skulle jeg kunne vælge – sengetøj

Reklame – betalt indhold 

Nu har drengene og jeg boet i den nye lejlighed i et stykke tid. Vi er faldet godt til, og sagte men sikkert bliver plakater hængt op, møbler rykket rundt og alt falder på plads som vi gerne vil ha’ det og som vi trives. Der er nu tid til personlig touch, og der tænkes mere over de mindre, men stadig nødvendige indkøb.? 

Copyright Studio Feder

Jeg har selv noget sengetøj med fra flytningen. 3 matchende sæt, så jeg kan rede to dyner og puder op i min seng. Jeg sover naturligvis kun med en dyne, men det er praktisk der er to, hvis end af drengene kommer ind om natten. Så ser det også bare pænere ud at det matcher.? 

Drengene har kun ét sæt sengetøj, som jeg så vasker hver uge. De skal have et sæt mere, tænker jeg, så nu kigger jeg lidt på lækkert økologisk sengetøj fra “Studio Feder”.? 

Farverne er simpelthen så skønne, og det er næsten umuligt at vælge. Begge drenge er ret glade for blå, så jeg overvejer om det skulle være det ternede sæt. Jeg elsker de gammeldags tern, som minder om de flotte pyjamaser begge drenge har. Ellers er der mange andre farver, der ville passe til deres værelse. De sover begge med helt almindelig størrelse voksendyne – så længe det varer. Fire år fra nu, tænker jeg at den ældste skal have en dyne med ekstra længde.? 

Skulle jeg nu selv vælge et sæt til min egen seng, ville jeg gå efter de brændte farver, “Caramel” eller “Oak”. Det står så fint til grønne planter, de rosa toner i min billedvæg og kjolerne på mit stativ.

Alt deres økologiske sengetøj er GOTS-certificeret. En af de skrappeste økologiske tøjcertificeringer der er, hvor minimum 95% af fibrene skal være økologiske. Samtidig skal man kunne sikre at hele tilblivningsprocessen overholder der krav der stilles.? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere