Mandag er fridag - CopenhagenDaily
12 In arbejde/ mig/ sikka

Mandag er fridag

20130513-083625.jpg
Denne skønhed blomstrer lige nu ude i min have. Sorten hedder “Exotic Emperor”.

Spunken er sendt i dagpleje, Kjærsten er smuttet på arbejde og jeg sidder i sofaneseren med tæppe over tæerne og computeren på skødet. Jeg har givet mig selv “lov” til at fede den indtil klokken 9. Derefter skal der ordnes vasketøj, ryddes op og luges ukrudt i haven. Føtex skal besøges, for jeg har en pakke liggende med en sommerjakke og en bikini (det er jo også liiige sæson for bikini, ikk’).

Det har været dejligt med fire fridage fra butikken. Jeg elsker at være der, men oveni arbejde kom der diverse dramaer der har givet hjernen lidt for meget at arbejde med. Vi venter nu på at hushandlen forhåbentlig går i orden. Er vi heldige, ved vi besked i denne uge. Desværre har der været nogle problemer som vi ikke selv havde set komme, så det er en smule nervepirrende – og ekstra meget fordi der bare ikke ér andre huse på markedet lige her og nu, og jeg magter ikke at skulle finde et helt nyt område, nye børnehaver til opskrivning, 98 flyttekasser der skulle pakkes igen og hvad der ellers ville komme af besværligheder ved en ny flytning.

En andren stressfaktor, er at en af de ret populære mærker jeg forhandler i biksen, fra den ene dag til den anden, valgte at opsige mig som forhandler. Det er en lang historie, og jeg er ikke færdig med at kæmpe, så flere oplysninger skriver jeg senere. Men lige nu handler det om at de skal købe mit varelager tilbage, for jeg kan ikke bruge et halvt lager til noget. Det er en dårlig forretning for mig at skulle dumpe priserne, så nu må vi se hvordan sagen ender.
Det er en hård branche, og jeg er blevet overrasket over hvor mange der ikke følger almindelige regler om konkurrence. Heldigvis har jeg en god webshop-veninde, som jeg kan sparre med. Hun har mange af de samme problemer som mig, så jeg ved da at jeg ikke er helt galt på den.

Nå, men tilbage til min fridag. Nu har jeg 25 minutter til at nyde resten af min kaffe. Udenfor skinner solen, så jeg tror det blir’ en fornøjelse at luge ukrudt 😉

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Øglemor
  mandag 13. maj 2013 at 09:11

  Åh, den slags drama-dramaer kunne man virkelig godt være foruden! Krydser fingre for, at alt går i orden med især huskøbet. Og ikke noget med leverandøren – jeg har slet ikke fantasi til at forestille mig, hvorfor man som leverandør skulle opsige en forhandler. Burde de ikke bare være glade for at have en forhandler?! Nåmn, sådan fungerer det vel ikke, så – har absolut ingen indsigt i branchen overhovedet 🙂

  Nyd din fridag. Jeg holder mig selv en af slagsen i dag – dog i Københavnstrup, så ingen lugning til mig. Selv om guderne må vide, at skvalderkålen i haven godt kunne trænge til et drag over nakken 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 13. maj 2013 at 09:33

   Arj, men det er totalt drama. Slet ikke til at holde ud, så godt man lige kan flade den lidt – er jo ikke kommet i gang klokken 9, som jeg skrev jeg ville, vel…

   Historien skal nok komme, mht. forhandlerdrama. Det er helt sort, og ender nok også med at blive meldt til konkurrencestyrelsen. Hurra. Mere drama! 😉

   Har hørt at man kan plante en fin blomst, som dræber skvalderkålen. Gider bare ikke købe 20 potter af dem og plante dem ud, før jeg ved om vi køber grunden.
   Meld dig ind i “Staudegruppen” på fjæsen… Mange vidende mennesker (med stråhat).

   Nyd fridagen 🙂

 • Reply
  Lene
  mandag 13. maj 2013 at 09:49

  Pøj pøj med det hele, Therese. Ja med dramaer omkring dig, så er det godt med ferie hos mor og en friformiddag, håber du nyder den 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 13. maj 2013 at 10:11

   Tusind tak, Lene.
   Der er liiige lidt for meget at tænke over, så et par dage hos mor har været så dejligt.

   Rigtig god mandag til dig. Jeg håber I har sol, som vi har.

 • Reply
  Nola
  mandag 13. maj 2013 at 12:29

  hmm ja dramaer kan man sagten leve uden! Godt at du kan tage en pause og faktisk tænker man ret godt ved havearbejde 🙂
  Håber at alt falder på plads for dig/jer uden alt for mange grå hår!

  God mandag 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 15. maj 2013 at 10:58

   Havearbejde er en så god måde at stresse af på, Nola. Det er bare så dejligt. Jeg nyder mine runder hver morgen inden arbejde, og igen om aftenen inden mørket falder på.
   Jeg glæder mig til at gi’ den en ordentlig omgang i den kommende weekend. Der skal luges, vandes og klippes græs.

 • Reply
  conny
  mandag 13. maj 2013 at 13:16

  Åbenbart skal man ikke gå at tro, at alt kan være den rene idyl.
  Det lyder, som om I har jeres at kæmpe med, og jeg håber, I kommer igennem uden for store besværligheder.

  • Reply
   Therese
   onsdag 15. maj 2013 at 10:59

   Nej, slet ikke Conny. Der har været ret meget drama den seneste uge. Nu håber jeg at det hele går i orden. Vi ved besked i denne uge.

 • Reply
  Catarina
  mandag 13. maj 2013 at 13:19

  Puha, det er da noget dramatisk og stressede faktorer om spiller sig ind på jeres hjemmebane for tiden. Jeg håber virkelig at alt falder på plads, både privat og på butiksfronten.

  Nyd din fridag og hvis man “stresser” skvalderkål meget, så dør de. 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 15. maj 2013 at 10:59

   Tak, Catarina. Det har ikke været sjove dage, og mit hovede har været helt fyldt op hver aften.
   Forhåbentlig letter det i denne uge, når vi får svar.

 • Reply
  Joan
  mandag 13. maj 2013 at 15:13

  Mine ører kan altid lytte 😉

  Synes det er skønt, at have en sparringspartner i denne webshopjungle.

  Godt du har fået slappet lidt af og nydt dine fridage. Det har du fortjent.

  • Reply
   Therese
   onsdag 15. maj 2013 at 11:00

   Det er så dejligt at vi kan “ævle” dagligt, Joan. Det er en ensom verden, så det er bare skønt at kende nogen.

  Leave a Reply