En af de dage - CopenhagenDaily
0 In arbejde

En af de dage

20130611-161207.jpg

En af de dage i butikken, hvor de fleste mennesker spørger til inventaret. “Kan man købe hylderne”, “Kan man købe smykkeæskerne”, “Hvor er de små borde fra”, “Er disken også til salg”… Det er helt ok, for det må jo betyde at jeg har god smag i indretning 😉

Mens jeg ser på alle de sommerklædte københavnere, fare forbi på deres cykler eller høje hæle, får jeg ryddet lidt op på hylderne, hængt nyt tøj på stativet og pakket nye smykker ud. Der er ryddet lidt op i webshoppen, og jeg har lavet et nyt banner så man nemt kan finde sommertøj. Det er hot disse dage, og der kommer mangesmå søde bebser (nej jeg er SLET ikke skruk…næsten) ind med korte ærmer og tykke lækre sommerlår.

20130611-161216.jpg

Frokosten er spist, men den mættede ikke helt…så den snack jeg havde købt til Spunken, blir’ nu indtaget. Dadler med en lille klat mandelsmør – det er et hit, og en sundere snack end så meget andet. Dog er 2-3 af dem nok.

I aften slutter en konkurrence på webshoppen. Man kan vinde en kande og sukkerskål fra Kählers “Mano” serie. Er du med? Ellers så klik ind, og deltag.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply