1 In familien/ mad/ spunken

Vi blev mætte

20130711-213545.jpg

Det er lysstriber og ikke ribben… det ser lidt skørt ud 😉

Jeg sidder oppe ved Spunkens seng. Næsten en time sad Kjærsten her, mens junior flippede skråt. Tilsidst byttede vi, så Kjærsten kunne komme ud og løbe.
Nu har jeg kedet Spunken i søvn, med norske folkeviser fra iTunes og undertegnedes stemme.
Forhåbentligt holder det, og han kan sove nogle timer.

20130711-213556.jpg

Efter jeg hentede ham i dagpleje tidligere, gik vi hen til slagteren. Der blev handlet lidt forskelligt til grillen. Vi kom hjem og spiste os mætte i vandmelon, inden jeg gik i gang med madlavningen. En salat af “blomkålsris” (er ikke helt tosset med det, selv om en milliard instagrammere og bloggere lovpriser det) med grillede grøntsager, spareribs, melon med en slags skinke, pølser og surdejsbrød. Vi var meget mætte og tilfredse, og spiste langt fra det hele (eller jo, det meste kød røg da ned).

Jeg elsker sommer, og jeg elsker at kunne sidde med familien på terrassen. I morgen er der også meldt godt vejr, så mon ikke vi skal grille igen?

Nu vil jeg liste mig ned i stuen, og måske dele en øl med min kære Kjærste. I morgen er en ny dag, og jeg skal tidligt til butikken.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    MissMuffin
    fredag 12. juli 2013 at 07:15

    Jeg er heller ikke sååå vild med de der blomkålsris, men de smager faktisk rigtig godt i salater med jordbær. Det søde opvejer så fint kålsmagen og bitterheden fra de rå blomkål.

  • Leave a Reply