Den mørke eftermiddag

Når klokken er 15, begynder der så småt at blive mørkt udenfor. Nu hvor det snart er fyraften, er der mørkt som natten, ude på Gammel Kongevej. Jeg ser folk haste hjem fra arbejde og kunder herinde i butikken taler i telefon og aftaler om de skal købe mælk hjem. Når der så er nogen der lige har tid til lidt sludder, er emnet for det meste det samme. “Det er jo snart jul, så jeg skulle lige se om jeg kunne begynde på julegaverne herinde”. Det er de velkomne til, og de fleste finder en lille ting eller to.

jul-i-biksen

 

Et lille udvalg af julerierne, her i butikken. Sart porcelæn og papir 🙂

På lørdag skal vi et smut i Plantorama, for jeg skal bruge et træ og noget pynt ud til indgangen. Flere af butikkerne i nabolaget, har pyntet med granguirlander og lyskæder. Det er så hyggeligt.

Hjemme i Brønshøj, skal der også pyntes. Jeg får fire søde veninder på besøg på søndag til en lille julefrokost, og jeg kunne så godt tænke mig at få hygget lidt inden da. Fine dekorationer på trappen, og smuk bordpynt. Nu må vi se hvor langt jeg når.

Dagen i butikken, er gået med at få styr på nogle ordrer, bestille mere papir hjem til at pakke julegaverne ind i, snakke med søde kunder og drikke kaffe med min nabo. Vi har taget lidt billeder af hendes butik, med “det store kamera”, og jeg har med det samme også fået taget lidt her i butikken. Så ved jeg hvad der skal laves i morgen. Nemlig skrives nyhedsbrev, og opdateres lidt på shoppen. Det bli’r godt 🙂

Rigtig god aften til dig og dine.

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Mormorslik

Er på arbejde. Line har taget mormorslik med. Jeg har fået kvalme, jeg kan simpelthen ikke holde mig…
Læs mere