En dame i kælderen, er bedre end ti på taget… eller noget

I kælderen, her i butikken, knokler Lotte. Hun har fået den (tvivlsomme) ære af at skære alt mit pap – og der er meget. Men jeg NYDER selskab, gode snakke og at Lotte er tilbage i landet. Helt egoistisk er man nødt til at være engang imellem, når ens veninde går fra at sejle jorden rundt, til at komme hjem til lille Danmark.

Lotte er en af de mange skønne mennesker som jeg har lært at kende via denne blog. Det er simpelthen en gave. Nye bekendtskaber kommer til, men især de gamle holder ved. Af og til mødes vi i “sildestimen”, og efterhånden er det også blevet en tradition at svinge forbi Liselotte på vej hjem fra Skagen. Catarina har også fået besøg, efter ture til jylland, hvor der har været lidt ekstra tid til en kop kaffe.

IMG_1133

Pap skal pakkes, og keramik skal afhentes. Travlhed i biksen.

Nu vil jeg arbejde på butikkens webshop. Alt Kähler skal væk, da Kähler har besluttet sig for at droppe deres små forhandlere. Det synes jeg godtnok er en kedelig beslutning, for når man kender mærkets historie, er det simpelthen så langt fra hvor de er nu.. Men det er ikke min beslutning, men deres. Nu er der ryddet plads til noget nyt på hylderne, og Kähler får 4 store kasser retur med de ting jeg ikke længere må sælge for dem.

8 comments
  1. Hvor er det ærgerligt, at du ikke skal have Kähler mere. Det var da en af de gode grunde til lige at runde din fine butik. Det lyder som en meget politisk beslutning fra deres side.
    Hyggeligt med kælderhjælp – og rigtig godt i din situation.
    God Bededagsferie.

  2. Og hvor er jeg bare glad for at I har tid til at svinge forbi her. Jeg nyder også de bekendskaber/vendskaber jeg med tiden har fået via bloggeriet. 🙂
    Du er heldig at Lotte lige havde tid til at “lege” med pap. 😉

    1. Det er så hyggeligt, Catarina. Du kan være sikker på at vi kommer på besøg igen, en dag på vej hjem fra det jyske 🙂
      Lotte er guld værd – intet mindre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om