3 In max

Max – 6 måneder

max1max3

I går, fyldte pelsdyret et halvt år. Ikke som sådan en dag der blev fejret, men jeg fik da lokket ham med ud til en slags fotoshoot.
Det er svært når man har krudt i r*ven, og det samtidig blæser – men det lykkedes da at få et par skud, som jeg også kan sende ned til hans “mor” i Tyskland 🙂

max5

Vi skal ha’ arbejdet lidt på det dér med at være i bad, samt at blive “groomet”. Hans tålmodighed rækker ikke landt, og han vil meeeeget hellere bide i børsten – og gumle i min arm. Ikke særlig hensigtsmæssigt, når planen er at deltage på en udstilling til august. Men vi må tage det i stiv arm, og begynde at træne. Ellers ender det måske med at jeg sender ham til en hundefrisør og satser på at de kan hypnotisere ham til et bad med det hele.. ha ha.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Catarina
  søndag 18. maj 2014 at 19:32

  Hvor går tiden da bare stårkt – jeg synes lige ar I har fået ham og nu er han allerede 6 md. 🙂
  Hvor er han altså bare lækker. Jeg kommer forøvrigt til KBH d. 13/6, måske du gir en lille kop te omkring middagstid?

  • Reply
   Therese
   mandag 19. maj 2014 at 12:29

   Han er kæmpestor ham Max !

   Du kan tro jeg gir’ en kop te. Hvis det er hverdag, så er jeg jo nok ik butikken 🙂

   • Reply
    Catarina
    mandag 19. maj 2014 at 14:24

    Det er en fredag – men jeg kikker forbi butikken. 😀

  Leave a Reply