Hang til nipsemad

20140518-170317-61397109.jpgI går, påtog jeg mig aftensmadsindkøbs-tjansen. Jeg havde fået pludselig lyst til foie gras….Måske fordi vi skal til Skagen i uge 26, og jeg var kommet til at tænke på de lækkerier man kan få hos Ruths Hotel….eller også fordi jeg skal ud og spise med to søde veninder, torsdag i næste uge, og sad og Googlede gode restauranter.

Først besøgte jeg “Oliviers & Co“. Et forfærdelig farligt sted, som har alt fra olie, eddike, trøfler, pesto, tapenade til oliven .. Jeg skulle ha en ny bøtte olivenolie, og til mit held var der lige kommet en frisk presning af en af de gode. Så en dunk af den, en gang oliventapenade og nogle grønne oliven.

Derefter gik jeg tværs over gaden, og op til “Letz Shop”. Nyt sted på Frederiksberg, men kendt fra Østerbro.
Jeg blev budt et glas rosé, men jeg sprang over og bad om vand. I lidt tid osede jeg, men jeg havde da spottet hvad jeg kom efter, og betalte for 100 gram “terrine de foie gras” og er hvedebrød.

Næste stop blev Irma, som havde gode tilbud på pølser, jordbær, pesto og oste.
En russisk salat og en tomatsuppe, røg i kurven til junior. 20140518-170316-61396938.jpg

Det gode ved denne slags mad, er at det bare skal pakkes ud og anrettes. Jeg er en sucker for den slags nemhed.
Kjærsten og jeg, spiste med velbehag. Spunken var lidt mere forbeholden, dog fik han da spist oliven og tomatsuppe. Det skulle så også senere vise sig at han er blevet småsløj, så det er nok det der spillede ind.

Nu er køleskabet fuldt af rester, og jeg har spist en mad med foie gras samt en briemad til morgenmad. En tur på vægten, har desværre også afsløret at det første graviditetskilo er taget på (nu i 17. Uge), så nu er det tid til at spise lettere madvarer fremover (efter at de gode Hjemis i fryseren er onduleret….).

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere