Hotdog…

max-tunge

Max har det varmt i disse dage. Han har bidt Spunkens badebassin i stykker, så han er åbenbart ikke helt klar til den slags fornøjelser endnu. Nu har jeg fået gode råd om kødstykker frosset ind i is, og frosne laksefileter. Så kan han køle sig ned med det af og til.
Måske køber vi også en mini-sandkasse i plast, som vi kan fylde med vand. Et skønt tip, jeg i dag fik på Facebook.

I går, var vi ude at gå aftentur. Kjærsten var kørt afsted for at hente mårmoar, så Spunken måtte med ud på gåtur med hunden. Lettere stressende at gå med hund i snor, og klapvogn med syrlig Spunk – fordi han var mopset over at han ikke fik jordbær INDEN vi skulle gå tur… Det hjalp dog at få lov til at plaske i vandpytter.

plaskeplask

Vi nyder at ha’ hund, og jeg begynder at grue en lille smule for den uge vi skal undvære ham. Men jeg ved at han kommer til at være i de bedste hænder, og heldigvis hjemme i eget hjem og ikke i en hundepension. Det er guld værd.
Nu skal vi “bare” have ham vendt fra at skulle bjæffe hver gang han ser en skygge eller hører noget i hækken, efter solnedgang. Jeg ved at det hører til hyrdehunden, at gøre ejeren opmærksom hvis der er nogen der nærmer sig flokken, så det er ikke sådan bare at lave om på….men det er blevet bedre, og måske vi er heldige at han fanger den til sidst.
Spunken er heldigvis ligeglad med bjæf efter sengetid, så det er ikke ham der lider under det. Naboerne er nok også lidt ligeglade, med tanke på at der to huse væk er en hund der gør HELE dagen …. så er et lille collie-bjæf eller tre nok ikke det man bliver irriteret over.

maxhund

Han er en god hund, ham Max – selv om han kan kigge på en, som om man er idiot. Den kvalitet har Spunken også…så kan de sidde dér, begge to og tænke deres om “forældrene”.

 

4 comments
  1. Han er bare så lækker og jeg kan godt forstå at I er glade for at han er en del af familien. Næste gang jeg er i KBH, må jeg se ham og ikke mindst klappe ham. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om