Dullegrej til en dame i 30’erne

Jeg er virkelig dårlig til at få fjernet min makeup om aftenen – og jeg indrømmer også at jeg flere gange om ugen, bare ender med at klaske lidt ansigtscreme ovenpå makeupen fra dagen forinden… Derefter lidt ny makeup og så kan man jo ikke se at jeg hverken har renset, vasket eller fugtet huden ordentligt…vel!?

Derfor er jeg mere end godt tilfreds, når jeg bare tre dage i træk har sørget for at vaske mit ansigt om aftenen, taget creme på, vasker igen om morgenen, putter serum i fjæset, efterfulgt af øjencreme, bagefter solcreme og så makeup. Når man læser om morgens gøremål, forstår man måske godt at det sjældent nås, og at jeg i stedet prioriterer den halve kop kaffe ekstra, inden jeg skal aflevere Spunken i børnehave, eller gå tur med Max.

IMG_1129 2

MEN, til de gode dage, har jeg endelig fundet nogle produkter som jeg er virkelig glad for. Min dejlige veninde arbejder for det danske mærke “Beauté Pasifique”, og efter at ha hørt hende tale om produkterne i flere måneder, besluttede jeg mig for at prøve dem (og for en god ordens skyld skal det lige siges at jeg har betalt dem af egen lomme, og at dette ikke er et sponsoreret indlæg).

Jeg købte en creme som jeg bruger som natcreme i ansigt og på halsen. Den er proppet med a-vitaminer, og prikker en smule de første gange man bruger den. Derfor anbefaler de at man kun bruger den hveranden dag – og det passer jo fint til min mangel på rutine.
En øjencreme røg også i kurven, og som veninden har foreslået, kan den opbevares i køleskabet så den køler dejligt når man om morgenen skal smøre de småhævede pandaøjne.
Sidst men ikke mindst, købte jeg en serum. Dét er en virkelig lækker serum/olie, og jeg kan mærke hvor blød og dejlig min hud bliver af den. Den er vist også the shizzle blandt modeduller, beautybloggere og den type folkefærd.

Nå, men nu er tricket givet videre. Hvis du har træt hud, dårlige rutiner, er et sted i 30’erne – eller bare trænger til lidt ny og dejlig hudpleje.

 

3 comments
    1. Jeg tror jeg har undgået dem, fordi de så sådan lidt mormoragtige ud….lidt lissom Elizabeth Arden kan gøre. Men altså, det er jo ikke udseendet det kommer an på, og kvaliteten har virkelig overrasket mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere