Man kan tude, eller man kan ta' kampen op - CopenhagenDaily
2 In gajolen

Man kan tude, eller man kan ta’ kampen op

…jeg vælger begge dele…

Her til morgen, fik jeg efter to timers nervøsitet, svar på en ny glykosebelastning. Sidst lå det på 9.0 – det skal ligge under 9.0, så jeg skulle ta’ en ny prøve. I dag lå mit blodsukker på 11.0.

S K R I G

Det tudede jeg så over hele formiddagen, derefter tog jeg en lur, og så hentede jeg Spunken og tog ham med i Brugsen hvor vi købte alt på grønt- og fiskehylden.

IMG_3088

Næste skridt er at jeg skal til læge ude på Hvidovre på fredag. Så må han forklare mig hvad der videre skal ske. Folk siger mange forskellige ting (og har lige så mange forskellige gode råd), så jeg må se hvad han siger og holde mig til det.

IMG_3091Nu er det om at ta’ kampen op, og tænke over hvad jeg spiser. Jeg ender nok også med at være helt glad for nåle, efter at jeg skal stikke mig dagligt 4 gange, frem til slut oktober…

Til aftensmad, lavede jeg fiskedeller og en rigtig lækker kartoffelsalat med spidskål. Den kan klart anbefales, og bestod af kogte kartofler fra i går, frisk spidskål, løg, tykmælk, godt med sennep, peber og lidt salt. Det blev blandet i de forhold man nu selv synes passer. Jeg brugte vel halvanden dl. tykmælk til en rest kartofler og et halvt kålhovede. Friskt og lækkert.

Snart er der også tomater oppe på tagterassen, og i går høstede jeg en kæmpe håndfuld basilikum. Der er basis for sunde madvaner – og så har jeg set at Hjem-is har en sukkerfri kasse. Så kan jeg enda også få en is, på varme dage.

I sidste ende, kan det være jeg kommer igennem denne graviditet uden vægtøgning. Vi har jo også planer om at skulle giftes i 2016, og det ville jo være skønt at kunne købe en brudekjole i str. 38 😀

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget – men jeg fælder nok en tåre eller fem mere, i løbet af de næste tre måneder.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Henriette
  onsdag 9. juli 2014 at 09:36

  Øv øv øv, kan godt forestille mig det må være hårdt!
  Men du skal nok klare den, du er så kreativ med madlavningen og det virker også som om overskuddet er der 😀

  • Reply
   Therese
   søndag 20. juli 2014 at 17:57

   Tusind tak, Henriette.
   Det er rigtig øv, men det går heldigvis rigtig fint 🙂

  Leave a Reply