Kold laptop-tyrker

Sådan ser appen ud, når jeg skriver på iPaden. Ganske smart, og med muligheder for tekstredigering og også HTML hvis man orker den slags

Min MacBook Pro, er til reperation. Den er to år gammel, og fejler egentlig ingenting. Dog har første generation af den model, haft problemer med skærmen, og der er nu kommet tre pixelfejl på skærmen. Jeg lægger ikke mærke til dem, men når nu jeg har AppleCare, så er det om at udnytte det.

Nu skal jeg så undvære den, og må i stedet klare mig med min telefon og iPad. Det vil blive en smule besværligt med webshop og firmanetbank, men så kan jeg låne Kjærstens computer, inden han skal levere sin egen til rep – de er nemlig købt samme dag….og har derfor har de samme børnesygdomme.

Jeg har brugt wordpress’s egen app til iPad og iPhone, men nu har jeg installeret appen “Blogsy”. Vi er endnu ikke helt gode venner, for den virker liiiidt kringlet og jeg har måttet finjustere lidt så den sætter billederne ind i den rigtige bredde osv. Dog tror jeg at det vil komme til at virke fint.

Til mine fotos, shuffler jeg stadig lidt rundt mellem apps. Ingen har været optimale synes jeg, så jeg skifter apps til redigering, evt. beskæring, filtre og rammer. De fleste gange orker jeg det ikke, så der uploader jeg bare billedet som det er. Der foretrækker jeg stadig at bruge Photoshop, på computeren. Med det tempo appsene bliver udgiver i, kommer der dog sikkert snart en der kan det hele. Hvis ikke den allerede findes, og jeg bare ikke har fundet den endnu.

 

 

4 comments
  1. Den almindelige måde at skrive et indlæg på (sådan som du gør fra din mac) det fungere også på iPaden og tilmed virker upload af billeder også derinden nu. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om