Klar til polarvinter - CopenhagenDaily
6 In børnemode

Klar til polarvinter

friends-tex-stoevle-blaa,-str-21-35Vintertøjet til Spunken, er næsten på plads. Nu hvor han er mega-børnehavebarn med krudt i måsen, er det om at ha’ tøj nok til at der er både skiftetøj og ekstratøj når vaskemaskinen er fuld. Der indrømmer jeg blankt at H&M er min redning. Især nu hvor de har 40-50% rabat på alt muligt varmt tøj, så der ryger halsedisser, trøjer, fleece og andet i kurven.

Flyverdragten genbruger vi fra sidste år, for da var jeg så smart at købe en som kan “sprettes op” i sømmene, så den vokser en størrelse. SMART!

Bevares – urtek*ssemor her, har da også sørget for at han har noget varm øko babyalpaka fra butikken, men der taler vi striktrøje og vest.

Nu skal vi bare ha’ købt ham et par nye vinterstøvler. Sidste år brugte han hele to par, fordi hans fødder voksede så meget i løbet af vinteren. I år håber jeg at vi kan nøjes med ét par. Jeg har set mig lun på et par fra Coop, og til rimelig pris samt gode anbefalinger.

Jeg ved egentlig ikke om det er federe at bruge vinterjakke og tykke bukser, når man har et børnehavebarn. Det må tiden vise. Vi har en vinterjakke der sagtens kan bruges nogle måneder endnu, inden Spunkens arme vokser ud af den, og mårmoar har købt en fleeceforet regndragt som også vil kunne bruges.

Mon ikke vi er godt dækket ind?

Gajolen derimod. Jeg har købt et par dragter der er tykke, og så har vi en voksipose som han kommer til at putte sig godt i. Hvis mine strikkeskills opper sig, tænker jeg også at han får varme veste nok, og måske huer. Ellers så ønsker jeg mig hjemmestrik oppe fra Norge, til begge unger, i julegave. Det er simpelthen en gave at ha’ en familie der er dygtige med strikkepindene 🙂

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Trine
  torsdag 25. september 2014 at 15:06

  Åhhh hvor jeg kender det der med at vokse ud af både vinterstøvler og flyverdragter.
  For 2 år siden nåede min datter at vokse ud af ikke mindre end 3 flyverdragter på en sæson. Og sidste år måtte vi også skifte støvler midt i sæsonen.

  Så i år må vi vidst hellere gardere os lidt 🙂
  Hvis du ender med COOP støvlerne så må du da gerne komme med en anmeldelse af dem, jeg har tidligere forsøgt mig med et par og der var kvaliteten ikke værd at skrive hjem om. Men ved at de har fået ny leverandør til denne sæson 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 28. september 2014 at 09:03

   Min mor har fundet et par på tilbud, fra sidste år. Nu prøver vi dem og ser om de er ok. De er et nummer større end jeg tror han skal ha’ så det kan også være de ender som ekstrastøvler 🙂

   Jeg har været rigtig glad for Naturino, men jeg synes ikke deres udvalg er så godt i år af en eller anden grund.

 • Reply
  Alice M
  fredag 26. september 2014 at 23:25

  Købt støvlerne?
  Vi tog i kvickly idag og prøvede dem – uh de er stive og går til næsten knæene… Ludvig fik tårer i øjnene “mor, dem kan jeg ikke løbe i. Købe nogle andre” så jeg tror vi skal have Primigi igen som vi plejer.

  • Reply
   Therese
   søndag 28. september 2014 at 09:05

   Går til knæene? Er du sikker på det er de samme 😀 Spunken har temmelig lange ben, men derfor burde de jo stadig kun gå til midt på læggen ca.

   Primigi kender jeg ikke, men jeg plejer at vælge Naturino. De er rigtig gode.

 • Reply
  Judith
  lørdag 27. september 2014 at 14:16

  Så er det godt mormor her har fået fat i et par sat ned til næsten ingen penge som kan være prøveklud 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 28. september 2014 at 09:05

   Ja, lad os se om ikke de skulle passe ham fint 🙂

  Leave a Reply