Fin på den - CopenhagenDaily
1 In featured/ spunken

Fin på den

IMG_5561
Spunken er fin på den i dag 🙂 Der har været fotograf i børnehaven, og Spunken fik selv lov til at bestemme tøj. Løse bukser, hvid skjorte – selv om “skjååårt er fjååållet” – og en vest fra butikken. Mårmoar havde købt nye strømper, så dem med røde tæer skulle han da bestemt også ha’ på.

Nu er vi spændte på at få billederne fra fotografen. Spunken har fortalt om “fotografen havde stort kandahar og hviiiid paraply”. Jeg fik lov til at skyde lidt billeder herhjemme, nu hvor hans tøj var så pænt – og billederne er enda taget efter børnehave. De har vist ikke spist farvet mad i dag, hi hi.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Emma
    onsdag 1. oktober 2014 at 21:06

    Øj hvor han ligner dig på miderste billede 🙂 Han er godt nok fin!

  • Leave a Reply