Tavshed er guld

– eller hvad er det man siger 😉

Jeg har ikke blogget i nĂŚsten en uge – det er efterhĂĽnden sjĂŚldent der gĂĽr sĂĽ lang tid, men der har ikke vĂŚret sĂĽ meget tid at ta’ af.

Vi har nemlig flyttet butikkens lager, gravet rosenbed, vĂŚret til sko-arrangement, hentet babyseng og puslepude, hygget med mormor og nydt det gode vejr som vi havde i weekenden. Der er dog blevet opdateret flittigt pĂĽ Instagram, som jeg kan mĂŚrke mere og mere har overtaget min blogtrang. I hvert tilfĂŚlde de korte opdateringer.

IMG_5814

Nu vil jeg de kommende dage skrive lidt om den seneste uges begivenheder, og oveni hatten skal der ogsü fortÌlles lidt om hvordan det er at vÌre pü barsel, mit strikkeri, forsøg med Aarstidernes mültidskasser og forberedelserne til Gajolens ankomst.
Sikke en cliffhanger.

2 comments
    1. Her sidst pĂĽ mĂĽneden. Ikke at jeg ikke vil fortĂŚlle en dato, men allerede nu kommer der “føder du?” sms’er hvis jeg ikke er online i en time 😀 ha ha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *

MĂĽske du ogsĂĽ vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. GĂŚt hvad lørdagen stĂĽr pĂĽ … Det startede i gĂĽr eftermiddags men kunne holdes…
LĂŚs mere