Tavshed er guld - CopenhagenDaily
2 In mig

Tavshed er guld

– eller hvad er det man siger 😉

Jeg har ikke blogget i næsten en uge – det er efterhånden sjældent der går så lang tid, men der har ikke været så meget tid at ta’ af.

Vi har nemlig flyttet butikkens lager, gravet rosenbed, været til sko-arrangement, hentet babyseng og puslepude, hygget med mormor og nydt det gode vejr som vi havde i weekenden. Der er dog blevet opdateret flittigt på Instagram, som jeg kan mærke mere og mere har overtaget min blogtrang. I hvert tilfælde de korte opdateringer.

IMG_5814

Nu vil jeg de kommende dage skrive lidt om den seneste uges begivenheder, og oveni hatten skal der også fortælles lidt om hvordan det er at være på barsel, mit strikkeri, forsøg med Aarstidernes måltidskasser og forberedelserne til Gajolens ankomst.
Sikke en cliffhanger.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mette
  mandag 13. oktober 2014 at 20:02

  Hvornår er han planlagt til Therese?

  • Reply
   Therese
   tirsdag 14. oktober 2014 at 16:35

   Her sidst på måneden. Ikke at jeg ikke vil fortælle en dato, men allerede nu kommer der “føder du?” sms’er hvis jeg ikke er online i en time 😀 ha ha.

  Leave a Reply