5 In haven

Slut med Interflora til mig

Kjærsten sagde forleden at han nu ikke længere ville give mig blomster. Fair nuff’ tænker jeg, for han har trods alt brugt to weekender på at slide, slæbe og grave 23 roser ned i jorden for mig.

Det har været sådan et stort hit med det rosenbed han lavede i foråret, og jeg har været overraskende god til at få roserne til at holde sig sunde og blomstre igen, og igen, og igen. Derfor besluttede vi os for at sløjfe højbedene, og i stedet smide roser hele vejen langs flisegangen til skuret. Så kommer græsplænen til sommer til at være omkranset af smukke roser.

IMG_5794
Fra øverste venstre hjørne og hele vejen med uret : Viktor Borge – Masquerade – Peace – Golden Celebration – Super Star – Aprikola – Nostalgie og Ingrid Bergman

Denne gang valgte jeg roser i flammende farver. Så er der det rosa/hvide/lilla bed og så det nye som primært er gul/røde/orange toner. Åh, det bli’r så smukt.
Nu skal jeg bare ha Max til at forstå at han ikke behøver at klø sig på ryggen op ad de bare grene, der lige nu stikker op fra jorden. De fleste roser er købt som barrodsroser. Dem har jeg størst succes med, og der plejer at vise sig som de sundeste.

IMG_5798

Så må vi se om der stadig falder en buket eller to af, inden rosensæsonen starter…..eller om han virkelig mener at det er slut med det pjat nu 😉

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Dorthe
  onsdag 15. oktober 2014 at 10:48

  Håber der stadig falder en buket af i ny og næ. Og sikke et blomsterhav der vil blive til foråret med alle de nye roser. Det er da noget at glæde sig til.

  • Reply
   Therese
   onsdag 15. oktober 2014 at 20:12

   Det kan være jeg er heldig at der kommer en enkelt buket eller to, det næste halve år. Hi hi.
   Ja, det bli’r simpelthen så spændende at se det hele springe ud til næste sommer 🙂

 • Reply
  Lika
  onsdag 15. oktober 2014 at 19:45

  Smukke roser. Hvor gammel var gajolen da I flyttede i huset og var det indflytningsklart?

  • Reply
   Therese
   onsdag 15. oktober 2014 at 20:13

   Gajolen er ikke født endnu, men Spunken var lidt over 1 år da vi flyttede. Det var indflytningsklart men vi har de sidste par år malet, og lavet diverse ting men ingen store kritiske reperationer, udskiftninger eller den slags 🙂

 • Reply
  Lika
  torsdag 16. oktober 2014 at 10:57

  Åh sorry, jeg har byttet rundt på dem 🙂 Det lyder som et dejligt overskueligt husprojekt. Jeg kan forestille mig, at det gør tingene lidt lettere hvis poderne er ældre eller i det mindste 1 år, hvis man skal klargøre et hus – men det kommer selvfølgelig an på hvor meget der er. Jeg gør mig bare så mange tanker – på trods af at jeg ingen børn har. Det skader jo ikke at tænke over det 🙂 Nyder i øvrigt at følge dig på insta, det er så hyggeligt 🙂

 • Leave a Reply