Kun et par uger igen

IMG_5889

Tiden flyver når man har det sjovt – eller når man er gravid med en masse jern i ilden. Nu er der kun to uger til terminen, og jeg kan mærke at jeg har det HELT omvendt sidste gang. Jeg er ikke utålmodig, tvært i mod. Der er stadig så mange småting der liiiiige skal nås, inden Gajolen kommer, så jeg håber på at gå en 5-7 dage over tiden. Selvfølgelig er han også velkommen før, og så finder man jo ud af det, men et novemberbarn er pt. at foretrække. Det bli’r stort at skrive indlægget her på bloggen, om hans ankomst. Jeg har lige småtudet over det fra 2011 😉

Jeg har det godt, og har taget 6 kg på. Blodsukkeret arter sig – dog har det været højt i dag, og først efter en aftentur med Spunken og Max, kom det ned hvor det skal være. Det er heldigvis normalt, men jeg tænker da en del over det. Blodtrykket arter sig nogenlunde, men er begyndt at være i den høje ende nu. Heldigvis går jeg til tjek hver uge, og de siger at alt er godt inde på Hvidovre, så det stoler jeg på.
Konstant har jeg lyst til mad, snold, chokolade og den slags, men det begrænser lidt indtaget at ha’ graviditetssukkersyge, så det bli’r oftest til de lange blikke og lidt savl i mundvigen ved tanken om de søde sager.

Nu sidder jeg med benene oppe, i sofaen. Det har været en eftermiddag fuld af action, og jeg er trættere end træt. Spunken blev hentet i børnehaven, og så gik vi til slagteren. Derefter stod den på 100% Spunk-aktivering, for at undgå han faldt i søvn. De sidste par dage er han nemlig faldet i søvn og derfor har man først kunnet putte ham klokken 22. Det ville slet ikke gå i aften, hvor jeg er alene hjemme, så Spunken har leget orkester med blokfløjte, hjulpet til i køkkenet, spist tidlig aftensmad, blevet slæbt med ud at gå/cykle tur og SÅ var han ellers grydeklar og faldt i søvn på under 5 minutter.
Nu satser jeg på at både Spunk og den mega hormonelle hanhund, sover resten af aftenen og til i morgen, så jeg bare kan sidde her helt stille uden at røre en muskel.

Den store mave tynger, og jeg er træt nu kan jeg mærke. Jeg sov næsten 3 timer til middag i dag, og får ikke ordnet halvt så meget af hvad jeg egentlig gerne ville – men sådan må det være. Det er helt ok, og vel for søren også derfor man går på barsel inden fødslen.

 

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om